banner28
banner23
banner36

SBKM ilk meyvelerini verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün bir yıl önce hayata geçirdiği Sporcu Beceri Koordinasyon Merkezindeki sporcular, yeteneklerine göre farklı branşlara kazandırıldı.

SBKM ilk meyvelerini verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün bir yıl önce hayata geçirdiği Sporcu Beceri Koordinasyon Merkezindeki sporcular, yeteneklerine göre farklı branşlara kazandırıldı.

13 Ekim 2015 Salı 11:52
SBKM ilk meyvelerini verdi
Türkiye ve Kocaeli’nin amatör sporlarda ki marka kulübü olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bünyesinde bulundurduğu 28 branştaki, 200 Antrenör ve 71.850 sporcudan oluşan dev kadrosuyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 2020 Olimpiyatlarına katılım noktasında sporcu, antrenör ve velileriyle hedeflerini belirleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Kağıtspor Akademi projesi kapsamında; Sporcu, antrenör ve velilerin akademik eğitim çalışmaları uzman eğiticilerle sürdürüyor. Kağıtspor Akademi projesi kapsamında Sporcu Beceri Koordinasyon Eğitim Merkezi (SBKM)‘de yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdüren mavi beyazlılar, yapılan testlerin ardından farklı branşlara yönlendirildi.

 

SBKM HAVUZUNA DAHİL EDİLDİ

Çocukların sosyal, duygusal, zeka ve fiziksel gelişimi dikkate alınarak kulüp bünyesine dahil olan 3 ile 9 yaşlarındaki minik sporcular, yaklaşık bir yıldır SBKM Havuzunda çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında belirlenen plan ve program çerçevesinde çeşitli aktivite, egzersiz ve oyunlarla çocuğun sürat, denge, kuvvet, esneklik ve koordinasyon gibi motor becerilerinde mevcut durumunu, gelişim sürecini ve gelecek için yol haritası çizildi. 10-11 Ekim tarihlerinde 2006-2009 doğum tarihli sporcu adayları, ölçümleri ve branş antrenörlerinin değerlendirmeleriyle farklı branşlara aktarıldı. Çizelgeleri takip edilecek olan sporcuların diğer branşlara alışma sürecinde ana spor branşıyla birlikte, Cimnastik branşını da yapmaya devam edecek. Yapılan ilk etap seçmelerinde 12 sporcu Judo’ya, 5 sporcu Tekvando’ya, 1 sporcu ise Masa tenisine seçildi.

Son Güncelleme: 13.10.2015 11:54
Anahtar Kelimeler:
SBKM Ilk Meyvelerini Verdi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38