Spor Okulları’nda filenin yıldızları yetişiyor

Spor Okulu öğrencileri eğitim gördükleri branşı teknikleriyle öğreniyor

Spor Okulları’nda filenin yıldızları yetişiyor

Spor Okulu öğrencileri eğitim gördükleri branşı teknikleriyle öğreniyor

29 Aralık 2015 Salı 11:29
Spor Okulları’nda filenin yıldızları yetişiyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları’nın 12 ilçede ve 28 spor tesisindeki faaliyetleri aralıksız sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla ve sporun tabana yayılması hedefiyle hayata geçen proje kapsamında bugün 8 bin 500 çocuk,  7 ayrı branşta ücretsiz spor eğitimi alıyor. Vezirçifliği Spor Tesisi’nde eğitim gören voleybol branşı öğrencileri de gelecekte filenin yıldızları olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.

 

FİLENİN YILDIZLARI YETİŞİYOR

Spor Okulları, geçtiğimiz hafta sonunda çalışmalarını sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı İzmit Vezirçiftliği Spor Salonu’nda Spor Okulları voleybol branşı öğrencileri hafta sonunda antrenmanlarını gerçekleştirdi. 

 

BRANŞI TEKNİKLERİYLE ÖĞRENİYORLAR

Isınma hareketleriyle güne başlayan Spor Okulu öğrencileri daha sonra, voleybol branşının teknikleri arasında yer alan pas çeşitleri ve pas alıştırmalarına geçti. Bu aşamada öğrencilere spor hocaları tarafından geriye, yüksek-alçak, uzun-kısa, öne-geriye ve düşerek pas teknikleri öğretildi. Ayrıca manşet, servis ve smaç teknikleri konusunda da uygulamalı alıştırmalar yaptırıldı. Spor Okulu voleybol branşı öğrencileri uygulama sayesinde eğitim gördükleri voleybol branşını teknikleriyle öğreniyor. Böylece ileride bu branşı profesyonel olarak seçecek çocuklar, şimdiden filenin yıldızı olma yolunda kararlıkla ilerleme şansına sahip oluyor.

 

12 İLÇEDE ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİNE DEVAM

Spor Okulları, voleybolun yanı sıra jimnastik, buz sporları, masa tenisi, kort tenisi, basketbol ve yüzme branşlarındaki eğitimlerini de 12 ilçedeki spor tesislerinde sürdürüyor.

Son Güncelleme: 29.12.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38