Taşdemir “Sezonun en kötü futbolunu oynadık.”

Teknik direktör İsmet Taşdemir, Ankaragücü karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

Taşdemir “Sezonun en kötü futbolunu oynadık.”

Teknik direktör İsmet Taşdemir, Ankaragücü karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

07 Aralık 2015 Pazartesi 11:31
 Taşdemir “Sezonun en kötü futbolunu oynadık.”

Anakaragücü’ne kötü bir oyunla 2-0 yenilerek üçüncü sıraya gerileyen Kocaeli Birlikspor’da değerlendirmeler maç sonrası geldi. Teknik direktörü İsmet Taşdemir, karşılaşma sonrası yenilgiyi değerlendirdi. Teknik direktör İsmet Taşdemir, Ankaragücü karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını bunu en kısa sürede atlatarak telafi edeceklerini söyledi. Teknik patron İsmet Taşdemir,”Bu maç öncesi sezonun en kötü futbolunu daha önce Sivas Belediyespor karşısında oynamıştık. Ve rakibimize 2-0 yenilmiştik.  Ama Ankaragücü karşısında oynadığımız oyun Sivas’ın da önüne geçti.Sahada çok çok kötüydük. Hem bireysel yaptığımız hatalar, hem de takım yapılan hatalar nedeniyle karşılaşmayı maalesef  kaybettik.”dedi.

KÖTÜ OYUN BİZE YAKIŞMADI

Teknik direktör İsmet Taşdemir,”Ankaragücü karşısında günümüzde değildik. Yenilgi elbette olabilir. Futbolun içinde olağan şeyler bunlar. Çok iyi oynarsınız ama bir türlü galip gelecek golü bulamazsınız. Daha önce çok iyi oynadığımız ancak yenildiğimiz karşılaşmalar oldu. Şansızlığımız deyip geçtik.  Ama bu kadar kötü oynamamız bize yakışmadı. Kısacası biz bugün çok kötü oynadık. Her şeyimizle kötüydük. Bunun her hangi bir mazereti yok. Bunu en kısa sürede telafi edip, önümüze bakacağız. Ankaragücü’nü de galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2015 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38