Tatami Karate Liginde 12 Madalya ile kürsüde

Kocaeli Karate Liginin üçüncü etabında İzmit Tatami Karate Spor Kulübü 12 madalya kazanarak yeni bir başarıya daha imza attı.

Tatami Karate Liginde 12 Madalya ile kürsüde

Kocaeli Karate Liginin üçüncü etabında İzmit Tatami Karate Spor Kulübü 12 madalya kazanarak yeni bir başarıya daha imza attı.

28 Aralık 2015 Pazartesi 15:09
Tatami Karate Liginde 12 Madalya ile kürsüde
 İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve tüm gün süren Ligin üçüncü etabı, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 10 ilden, 950 karateci ve 31 kulübün katıldığı üçüncü etap mücadelesinde,1998-2008 doğumlu karateciler kıyasıya mücadele etti. Mücadelelerde Türkiye Karate Federasyonu’na bağlı 150 hakem görev yaptı. İzmit Tatami Karate Spor Kulübü 40 Kiloda Esma Hatun Tamyüksel; 42 Kiloda Nur Sena Yıldız; 47 Kiloda İclal İbiş kategorilerinde şampiyon olarak Altın madalya kazandılar. 25 Kiloda Ahmet Yiğit Halıcı, 30 Kiloda Beytullah Çelik; 52 Kiloda Halit Tamyüksel ikinci olarak Gümüş Madalya; 40 Kiloda Berke Başaran;45 Kiloda Alperen Çelik ve Hamim Tamyüksel; 52 Kiloda Halit Tamyüksel; 57 kiloda Mert Sarıkaya; ve 68 kiloda Melih Bayrak üçüncü olarak gümüş madalya kazanan isimler oldular.
İzmt Tatami Karate Spor Külübü Antrenörü Timur Doğan, Kocaeli Karate Ligi üçüncü etabında sporcularının kazandıkları 12 madalya ile altyapının en güçlü kulübü olduklarını ispatladık diyerek, ' Yeni Yılda İzmtte yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesi başarılı bir sınav verdik ' dedi.
Kocaeli Karate Ligin üçüncü etabında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sporcuları yalnız bırakmadı. Üçüncü etabı sporcu aileleriyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve Kağıtspor Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı HASAN Yılmaz, Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, Spor Şube Müdürü Doğa Ergün ve Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa Cebeci izledi. Ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Kocaeli Karate İl Temsilcisi Eyüp Karaaslan ile defalarca Avrupa ve Dünya şampiyonlukları yaşamış Haldun Alagaş da müsabakaları izleyenler arasında yer aldı.
Son Güncelleme: 29.12.2015 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38