Tokatspor maçı öncesi Bakan Işık’tan, moral ziyareti

Kocaeli Birlikspor kulübünü ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,” Takımımızın her zaman yanındayız. Kentimiz, yeni yapılan 33 bin kişilik stadımızla birlikte Süper Lig’de temsil edilmeyi hak ediyor. ”dedi.

Tokatspor maçı öncesi Bakan Işık’tan, moral ziyareti

Kocaeli Birlikspor kulübünü ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,” Takımımızın her zaman yanındayız. Kentimiz, yeni yapılan 33 bin kişilik stadımızla birlikte Süper Lig’de temsil edilmeyi hak ediyor. ”dedi.

13 Kasım 2015 Cuma 14:00
 Tokatspor maçı öncesi Bakan Işık’tan, moral ziyareti

Yoğun seçim çalışmalarının ardından Kocaeli’deki ziyaretlerini sürdüren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Birlikspor kulübünü ziyaret ederek, futbolcu ve teknik heyetin son durumu hakkında kulüp yöneticilerinden bilgi aldı. Kartepe’deki bir dizi ziyaretlerinin arıdan Kocaeli Birlikspor kulübünün Körfez Yarımca’da bulunan tesislerini inceleyen Bakan Işık, Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Kulüp Teknik direktörü İsmet Taşdemir ve futbolculardan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Birliksporlu yöneticiler katıldı.


BAŞKAN KANDEMİR’DEN SÜREKLİ BİLGİ ALIYORUM

Hafta sonu zorlu Tokatspor karşılaşmasına çıkacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, ligdeki son durum hakkında Bakan Fikri Işık’a bilgi verdi. Ziyaretin arından açıklamalarda bulunan Bakan Fikri Işık Kocaeli Birlikspor’a desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Bakan Işık, “Seçim çalışmalarımız nedeniyle Kocaeli Birliksporlu futbolcularımızla uzun bir süredir bir araya gelememiştik. Seçim çalışmalarımızın ardından kulübümüze gelerek takımımızın son durumu hakkında bilgi aldık. Kulüp Başkanımız Fahrettin beyle sürekli iletişim halindeyiz. Kendisinden sürekli takımımız hakkında bilgi alıyorum. Arkadaşlarımıza birazda moral vermek adına bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. “dedi.

 

SÜPER LİG KONUSUNDA KARARLIYIZ

Bakan Işık,”2. Lig’de şehrimizi temsil eden tek takımımız Kocaeli Bilikspor. Ve bu yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımımız. Şuan ligde 18 puanla zirve mücadelesi veriyor. Liderle sadece arasında dört puan var. Ben inanıyorum ki takımımız zirveye yerleşecek. Takımımız bu sezon hedeflerine ulaşarak önümüzdeki sezon kentimizi PTT 1.liginde temsil edeceğine inanıyorum. Takımımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum. Bundan sonra fırsat buldukça takımımızın maçlarını izlemeye geleceğim. Kocaeli’nin 100 milyon liralık yatırımla  33 bin kişilik stadının inşaatı tüm hızla devam ediyor. Bu Kocaeli için büyük bir yatırım. Kocaeli gibi bir kenti, süper ligde temsil edecek bir takım şart. Bizlerde Kocaeli Birlikspor’u süper ligde görmek istiyoruz. Bu kentin Süper Ligde bir takım arzu ettiğini biliyoruz. Bu görevi de yerine getirme konusunda kararlıyız.”dedi. 

Son Güncelleme: 13.11.2015 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38