Zirve maçının hazırlıkları başladı

Bu hafta sonu Lider Manisaspor'u konuk edecek olan Kocaeli Birlikspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Zirve maçının hazırlıkları başladı

Bu hafta sonu Lider Manisaspor'u konuk edecek olan Kocaeli Birlikspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

14 Ekim 2015 Çarşamba 13:34
 Zirve maçının hazırlıkları başladı
Ankara'da terör olaylarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız nedeniyle Tarsus İdman Yurdu maçı iptal olan Kocaeli Birlilkspor, pazar günü evinde ağırlayacağı lider Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Yarımca Brunga tesislerinde Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde gerçekleşen idmana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Sakatlığı devam eden kaleci Egemen takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer futbolcular kondisyon ağırlıklı, dayanıklılık istasyonlarında çalıştı. 

Bu hafta lider Manisaspor'u yenerek zirveye oturmak isteyen futbolcularla maç öncesi kısa bir görüşme yapan Teknik direktör İsmet Taşdemir, futbolcularına Manisaspor karşılaşmasının öneminden bahsetti. Teknik direktör İsmet Taşdemir,"Maalesef ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Tarsus karşılaşmamızda bu nedenle teyir oldu.Şimdi bu hafta çok zor bir maç oynayacağız. Evimizde Manisaspor'u konuk edeceğiz. Lideri ağırlayacağız. Bu maçı kazanıp liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz."dedi.İdman sonrası futbolcularla İzlanda,Türkiye karşılaşmasını izleyen kırmızı beyazlılar, İzlanda galibiyetiyle büyük mutluluk yaşadı.      
Son Güncelleme: 14.10.2015 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38