banner28
banner23
banner36

Huawei'den katlanabilir telefon atağı

 Son dönemdeki artan satışlarıyla Apple ve Samsung'a rakip haline gelen Huawei firması, katlanabilir akıllı telefon yapmak için kolları sıvadı.

Huawei'den katlanabilir telefon atağı

 Son dönemdeki artan satışlarıyla Apple ve Samsung'a rakip haline gelen Huawei firması, katlanabilir akıllı telefon yapmak için kolları sıvadı.

18 Eylül 2018 Salı 14:49
Huawei'den katlanabilir telefon atağı

 Çin merkezli teknoloji şirketi Huawei'den dikkat çeken bir hamle geliyor. İşte şirketin son bombası... Önceki haftalarda Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen IFA 2018’de şirketin katlanabilir bir akıllı telefon telefon çıkarma hazırlığında olduğunu açıklayan Huawei’nin CEO’su bu konu hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

BİLGİSAYARLARIN YERİNİ ALACAK

CEO Richard Yu’a göre (47), katlanabilir telefonlar, gelecek yıllarda bilgisayarların yerini alma potansiyeline sahip. Zira Yu‘ya göre insanların hala bilgisayar kullanmayı bırakmamalarının en büyük nedenlerinden biri, akıllı telefonların ekran boyutlarının bunun için uygun boyuta gelememiş olması.

BİR YIL DAHA BEKLEYİN

Alman Welt gazetesine konuşan 47 yaşındaki CEO, gelen soru üzerine Huawei'nin zaten böyle bir cihaz üzerinde çalıştığını ve kullanıcıların bu cihaz için bir yıl daha beklemek zorunda kalmayacaklarını açıkladı.

 APPLE VE SAMSUNG DA ‘KATLNABİLİR TELEFON’ İÇİN MESAİDE

Ancak bu teknoloji üzerine mesai harcayan tek şirket Huawei değil. İçinde bulunduğumuz ayın ilk günlerinde bu konu hakkında bir açıklama yapan Samsung’un CEO’su DJ Koh, yaptığı açıklama ile Samsung’un katlanabilir telefonu için ilk kez tarih vermişti. ABD’li CNBC’ye konuşan DJ Koh, Kasım ayında düzenlenecek olan Samsung Geliştirici Konferansı‘nda Samsung katlanabilir telefonun ilk kez tanıtılacağını açıklamıştı. APPLE'IN PATENTİ SIZMIŞTI Geçtiğimiz dönemde Apple’ın katlanabilir akıllı telefon modeli için aldığı patente ait olan görselde basına sızmıştı. Ancak Samsung’un aksine Apple’ın bu modeli ile ilgili bir tarih açıklaması bulunmuyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38