MİDYECİ AHMET İZMİT’TE AÇILDI

Türkiye’de midye alanında marka haline gelen Midyeci Ahmet’in İzmit’teki şubesi coşkulu törenle hizmete açıldı. Açılışta adeta izdiham yaşandı.

MİDYECİ AHMET İZMİT’TE AÇILDI

Türkiye’de midye alanında marka haline gelen Midyeci Ahmet’in İzmit’teki şubesi coşkulu törenle hizmete açıldı. Açılışta adeta izdiham yaşandı.

25 Ekim 2020 Pazar 16:00
MİDYECİ AHMET İZMİT’TE AÇILDI

24 Ekim 2020 Cumartesi 15:10 0 Kocaeli halkı tarafından merakla açılması beklenen Midyeci Ahmet’in 10. Şubesi olan İzmit şubesi bugün coşkulu bir şekilde açıldı. Midyeci Ahmet olarak ün salan Ahmet Çiçek’inde katıldığı açılış programında vatandaşlar Midyeci Ahmet’e yoğun ilgi gösterdi. Gençler Midyeci Ahmet ile selfie çekmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Leyla Atakan Caddesi ile Cengiz Topel Caddesi’nin kesiştiği köşede (Eski Mado binasında) bulunan 5 katlı binada yer alan Midyeci Ahmet’in yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 47 çalışanı ile hizmete giren Midyeci Ahmet’te özel olarak midye tava ve pizza çeşitleri de yer alıyor.

‘ÇOK İSTEDİNİZ, GELDİK’

Açılış programında kurdeleyi babası ile birlikte kesen Midyeci Ahmet, kısa bir açıklama yaptı açıklamasında, “Çok istediniz, bizde burada olmayı çok istedik. Bu yüzden de en lezzetli kokoreçlerimiz, pizzalarımızı, soslu midyemizi yaptık. Bütün İzmit’i bekliyoruz sizinle buluşmak için can atıyoruz. Bismillah deyip kesiyorum” dedi. Daha sonra işletmenin sahibi olan Onur Onuroğlu ve ailesiyle toplu fotoğraf çektirdi. Ardından sevenleriyle selfie çekilen Midyeci Ahmet’e Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Atakan Taksi çiçek hediye etti. Midyeci Ahmet, Pazartesi-Perşembe 11.00-01.00, Cuma Cumartesi 11.00-03.00 ve Pazar günü 11.00-02.00 saatlerinde arasında açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38