Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan, ‘’Her mahallemizle özel ilgileniyoruz’’

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’nın Abdi İpekçi Mahallesi’nde incelemeler gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’nın Abdi İpekçi Mahallesi’nde bir dizi incelemeler gerçekleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da eşlik ettiği incelemelerde, Abdi İpekçi Mahalle Muhtarı İsmail Aydın, mahallenin gereksinimleri hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. Kentin her noktasına hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Her mahallemizle özel olarak ilgileniyoruz. Muhtarlarımızla birlikte gördüğümüz eksiklikleri gidermek için yoğun bir biçimde çalışacağız” dedi.

 VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYOR, PROJELERİMİZE YÖN VERİYORUZ

Hizmetin çok yönlü olduğunu ve vatandaştan gelen talepleri dinleyerek projelerine yön verildiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Halkımızın yaşantısına en güzel seviyede devam etmesi için ekiplerimiz muhtarlarımızla devamlı irtibatta olacaktır. Beklenen hizmetlerin gerçekleşmesi için çalışma arkadaşlarımız titiz bir mesai yapacaktır” şeklinde konuştu. 

 ABDİ İPEKÇİ MAHALLESİNİN EKSİKLİKLERİ TAMAMLANACAK

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi Ethem Paşa Camisinin sosyal tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, burada taleplerini birebir dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir ve ilçe belediyemizle birlikte burada gözlemlediğimiz eksikliklerimizi tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışacağız. Gerek planlama, gerek altyapı, gerekse ulaşım noktasında muhtarımızla tespit ettiğimiz ihtiyaçları en kısa sürede hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KOCAELİ
35 Kez Görüntülendi.
 Dijital Dünyada Kadın Güvenliği Kocaeli’de Masaya Yatırıldı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kandıra’da Aranan Hükümlü Operasyonla Yakalandı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Körfez'de Yakalandı
KOCAELİ
9 Kez Görüntülendi.
Doğa Katliamına, 7 Milyon 478 Bin TL Ceza
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
HSK Kararnamesi ile Görev Yeri Değişiklikleri
İZMİT
13 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi’nden Gençlere Avrupa Fırsatları Semineri
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Operasyon
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Hayat Kimya’nın Trijenerasyon Tesisi İki Ödül Kazandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Gıda Denetimlerini Sıklaştırdı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
GTÜ Akademik Birikimini Dijital Dünyaya Taşıyor