Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Hasta ve refakatçilere ev konforu

Büyükşehir Konaklama Merkezi hasta ve refakatçilere kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de hasta ve refakatçilerinin mağduriyet yaşamamaları için Konaklama Merkezi ile hizmet veriyor. Umuttepe İzmit Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören 3 yaşında doğuştan serabral palsi ve epilepsi hastası Ecrin ile annesi Aysel Karaman da merkezde misafir oldu.

 

ECRİN VE ANNESİ

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Konaklama Merkezi birçok hasta ve refakatçisine ev sahipliği yapıyor. 45 günlük tedavisi süresince merkezin misafirleri olan 3 yaşındaki Ecrin ve annesi Aysel Karaman, verilen hizmetten çok memnun.

 

BÜYÜK KOLAYLIK

Aysel Hanım, Büyükşehir’in bu güzel ve anlamlı hizmetini yazılı ve görsel medyadan duyduğunu ve hastanede bulunan belediyenin konaklama merkezinin tanıtım afişlerinden öğrendiğini belirterek, ”Bizim için böyle bir hizmet çok büyük kolaylık. Evimiz İstanbul’da. Gidip gelmek bizim için çok zor. Hizmeti bizlere sunan, başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm konaklama merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

PARMAK İZİ GİRİŞLİ

44 yatak kapasiteli misafirhane üç öğün yemek, sıcak su, hastaların ilaç takibi için hemşire hizmeti ile hasta ve refakatçilerine evlerinin huzurunu aratmayacak bir mekan sunuyor. Oda girişlerinde parmak izi tanıma sistemi ile de güvenli hale getirilmiş olan misafirhanenin her odasında wc-banyo ve televizyon da bulunmakta.

 

BAŞVURU NUMARALARI

Hiçbir ücret 24 saat hizmet veren misafirhane konum olarak da oldukça ferah. Misafirhanenin manzarası ve bahçesi de hasta ve refakatçilerine bir nebze olsun sıkıntılarını unutturacak şekilde dizayn edilmiş. Konaklama hizmeti için 444 11 41 numaralı Çağrı Merkezi veya 324 90 60–226 98 76 numaralı telefonlardan bilgi alınabiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
187 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.