Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

15 Temmuz’daki hainler hep vardı

Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine konuk olan ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Hz. Osman’a ‘hırsız’, Hz. Ali’ye ‘kafir’, Abdulhamit Han’a ‘diktatör’ diyenler, bugün de Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor” dedi

 15 Temmuz’daki hainler hep vardı

 

Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine konuk olan ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Hz. Osman’a ‘hırsız’, Hz. Ali’ye ‘kafir’,  Abdulhamit Han’a ‘diktatör’ diyenler, bugün de Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor” dedi

 

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şühedaya vefa, Ecdada Dua’ programına konuk oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve ilginin yoğun olduğu programa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli ve İsa Taş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu, Erbakan Vakfı Körfez Şube Başkanı Vedat Yavuz, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri de katıldı.

KAFİRLERE YUVA OLMADI

Peygamber Efendimizin hayatından kesitler vererek günümüze kadar gelen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Peygamber Efendimizin zamanından beri şer güçler, liderlere her türlü zulmü yapmaktan ger durmamışlardır. Fakat Müslüman liderlerimizin yaktığı bu ışık, bugüne kadar sönmemiş, bu vatan kafirlere yuva olmamıştır. Müslümanların inancı buna asla ve asla da müsaade etmeyecektir” dedi.

KARANLIK GÜÇLER İŞ BAŞINDA

“Bu topraklarda bizleri hazmedemeyen karanlık güçler var” diyen Döngeloğlu, “Hz. Ali’yi Kâfir deyip öldürenler, Hz. Osman’ı hırsızlıkla suçlayıp öldürenler, Abdülhamit Han’ı diktatör deyip öldürenler günümüzde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör deyip saldırıyorlar. Bunların hiç biri tesadüf değil. Bu topraklarda bizleri hazmedemeyen karanlık güçler var. İçimizden yetiştirdikleri masonları bize karşı kışkırtıp kullanan bu karanlık güçler sürekli iş başındalar.

100 YILLIK HAYALİMİZİ KAYBETTİK

Bir Abdülhamit Han’ı kaybetmekle aslında 100 yıllık hayalimizi kaybettik. Aslında Abdulhamit değildir giden; ümmedin 100 yıllık hayalleriydi. Sonrasında ne oldu; Afrika’yı kan gölüne, Ortadoğu’yu savaş tüccarlarının pazarına döndürdüler. Allah içimizde ki ve dışımızda ki düşmanlarımıza fırsat vermesin” dedi. Ömer Döngeloğlu’na konuşması sonrasında Körfez’in simgesi olan Kiraz plaketi hediye etti.

 

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Cinayet ve Yaralama Olayına Operasyon
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Yurtdışına Çıkışa İmkan Sağlayan Şahıs Yakalandı
SPOR
11 Kez Görüntülendi.
Körfez Kapalı Spor Salonu’nun Temeli Atıldı
ASAYİŞ
72 Kez Görüntülendi.
FETÖ Üyesi Şahıs Gölcük’te Yakalandı
ASAYİŞ
14 Kez Görüntülendi.
7 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş Cezalı Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
101 Kez Görüntülendi.
Dolandırıcılık Suçundan, Aranan Şahıs Yakalandı
SANAT
20 Kez Görüntülendi.
İki Teker Bir Rüya” Sahneye Çıktı
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Sakarya Taraklı’da Kesinleşmiş Hapis Cezalı Şahıslar Yakalandı
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kesinleşmiş Hapis Cezalı Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
33 Kez Görüntülendi.
Körfez Kapalı Spor Salonu İçin İlk Adım