Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

İzmit'te coşkulu festival sona erdi

İzmit Belediyesi tarafından Ağrı merkez ve Diyadin’de gerçekleştirilen 9’uncu Pişmaniye Festivali etkinliklerinde son prograı semazen gösterisi oldu

 İzmit Belediyesi tarafından Ağrı merkez ve Diyadin’de gerçekleştirilen 9’uncu Pişmaniye Festivali etkinliklerinde son prograı semazen gösterisi oldu

 

Pişmaniye Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerden birisi de spor salonunda gerçekleştirilen semazen gösterisiydi. Ağrı’daki 15 Nisan Spor Salonu’nda yapılan etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,  AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Ağrı İl Başkan Vekili Mehmet Sıddık Aldemir, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, belediye meclis üyeleri, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

BAŞKAN DOĞAN’A PLAKET

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ağrı Valisi Süleyman Elban, “9. Pişmaniye festivalinin Ağrı’da yapılması bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Bu kardeşlik köprüsünün daim olmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Kendilerine bu günün adına bir plaket takdim etmek istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Vali Elban’ın konuşmalarının ardından Vali Süleyman Elban tarafından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a plaket takdim edildi.

 

‘AĞRI^YI SEVİYORUZ’

Plaket takdiminin ardından söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Sevinçle buraya geldik. Her şey için teşekkür ediyoruz. En büyük hediye insanlarımızın sevgisi ve ilgisidir. Mevlana’nın o ruhunu da sema gösterileriyle sizlerle buluşturmak istedik. Bu akşam sevginin bir kez daha kazandığı bir gece olacak. Sevgiyle, aşkla kalın biz Ağrılıları ve Ağrı’yı seviyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
186 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
10 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
19 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!
DERİNCE
67 Kez Görüntülendi.
Derince Belediyesi, DERTAŞ Tesisleri'nde Ayran Üretimine Başlıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Trafik Cezalarında Rekor Artış! Devlet kasasına 100 milyar TL'yi aşkın gelir
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DNA Günü Gençleri Bilimin İzinde Buluşturdu.