Kategoriler

SON SÖZ KOCAELİ

DOĞAN, İZMİT SANAT MERKEZİ OLACAK

İzmit Belediyesi’nin destekleriyle Mustafa Türk ve 13 sanatçı arkadaşının Bekle Dedim Işığa2 adlı karma fotoğraf sergisi Cumhuriyet Çocuk Parkı’ndaki Sanat Galerisi’nde açıldı.

DOĞAN, İZMİT SANAT MERKEZİ OLACAK

İzmit Belediyesi’nin destekleriyle Mustafa Türk ve 13 sanatçı arkadaşının Bekle Dedim Işığa2 adlı karma fotoğraf sergisi Cumhuriyet Çocuk Parkı’ndaki Sanat Galerisi’nde açıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından açılışı yapılan sergide 57 eser  3 gün boyunca sanatseverlerle buluşacak. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışında konuşan Başkan Doğan, İzmit’te sanat çalışmalarının her geçen gün artmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Doğan “ İzmit artık sanatsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı bir yer oldu. Biz bu güzel tablonun oluşmasını gönülden istiyor ve bu amaçla elimizden geleni yapıyoruz. Sanatın çocukluktan başlayarak toplumumuzun her kesiminde yaygınlaşması için projeler üretiyoruz. İzmit’te sanat var sloganıyla başlattığımız çalışmalar kapsamında resimden müziğe, tiyatrodan dansa her alanda kafa yoruyoruz. Özellikle çocuklarımızın sanatla tanışması, sanatla büyüyen bireyler olması için sanatsal faaliyetlerimizi okullarımıza, mahallere yani onların ayaklarına götürüyoruz” dedi.

İZMİT  İLGİ GÖRÜYOR

Konuşmasında Tarih Koridoru Projesi ile artık şehirde sanatın daha yoğun hissedileceğine de vurgu yapan Başkan Doğan “ Kapanca Sokak ve Kültür Tepesi sanatçıların ve sanatseverlerin birinci adresi oluyor.  Şehrimiz, fotoğraf sanatçıları, film yapım şirketleri için aranan bir yer haline geldi. Önümüzdeki aylarda İzmit, sanatçılarla sanatseverlerin buluştuğu bir sanat merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
İlimtepe’de, eğlence dolu unutulmaz etkinlik düzenlendi
DERİNCE
82 Kez Görüntülendi.
Başkan Sertif Gökçe’nin, Konukları Eski Başkanlar
KOCAELİ
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Büyükşehir’den, korsan servis denetim
İZMİT
19 Kez Görüntülendi.
İzmit Belediyesi, Avrupa’yı keşfetmek isteyen, gençler için seminer düzenleyecek
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de, büyük Aile Hekimliği sempozyumu,
ASAYİŞ
45 Kez Görüntülendi.
Aldatıcı görüşmeler yaparak müştekilerden
KOCAELİ
42 Kez Görüntülendi.
İlkokul öğrencilerine, ‘sıfır atık’ etkinliği
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Daha çok çalışacağız”
ASAYİŞ
150 Kez Görüntülendi.
Feci kazada, bir kişi hayatını kaybetti.
GÜNDEM
113 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 23 Nisan kutlamalarına, vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.