Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kocaeli il binasında gerçekleşen toplantıda ekonomi üzerinden hükümete yüklenen Aras, damadın istifası doların 1 liraya yakın düşmesine sebep oldu dedi.

‘Beton-Çimento Ekonomisi’ ve ‘Borç-Faiz Ekonomisi’ politikasıyla, milletin uçurumun kenarına getirildiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, damadın istifasıyla ekonomi nefes aldı, kayınpederde giderse ekonomi tümden rahatlayacak ifadelerini kullandı.

ÇARE MİLLİ GÖRÜŞ ÇARE MİLLİ KAYNAKLAR

Aras, bir an önce bu yanlış politikalardan vazgeçilip, üretim-istihdam-ihracat öncelikli bir politika izlenmezse Allah muhafaza faturası daha ağır günler yakındır dedi.

Paylaşımda adaletin sağlanacağı, 83 milyon memleket evladının refah seviyesinin artacağı ve herkesin alnının teriyle rızkını temin edeceği bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Aras, partimizin Ar-Ge başkanlığının hazırlamış olduğu ‘Milli Kaynaklar Paketi-1’ kitabımızda,  milletimize sunduğumuz hizmetler ile borçsuz, zamsız ve vergisiz,  yerli ve milli kaynaklar ile bu aziz millete hak ettiği hizmetleri Yeniden Refah Partisi sunacaktır dedi.

MİLLİ SİYASET AKADEMİSİ

Aras; ‘Siyasi işler başkanlığımız tarafından, 13-14-15 Kasımda Bolu Sarot Termal Tatil Köyünde düzenlenecek, genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyinde katılacağı milli siyaset akademisi programımıza Kocaeli teşkilatı olarak 70 kişi ile katılım sağlıyoruz. Yönetimde adaleti, siyasette zarafeti, akademide istikameti, görevde gayreti, zorlukta dirayeti, istişarede feraseti ve ülkemizde yeniden refahı tesis edecek nesilleri yetiştirmek için düzenlediğimiz milli siyaset akademimiz ile ülkemize liyakatlı yöneticileri Yeniden Refah Partisi kazandıracaktır’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
18 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
12 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Minik Yetenekler Körfez'de Zafer Bayramı Coşkusuyla Sahada
ASAYİŞ
39 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
8 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
115 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı