Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

574 işçi için TİS görüşmeleri başladı

Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ’ta çalışan 574 işçi için Belediye-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı.

Körfez Belediyesi’nin iştiraki olan KÖRPAŞ’ta görev yapan 574 işçi için toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin ilki gerçekleştirildi. Belediye binasında gerçekleştirilen ilk görüşmeye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı. Görüşmede ayrıca Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cevriye Gündoğdu, Belediye-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Özkan, Şube Başkanı Osman Şar ve Yerelsen Sendikası yöneticileri de katıldı.

İKİ TARAFI DA MUTLU EDECEK

Belediye-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Özkan, sözleşmenin masada biteceğine inancının sonsuz olduğunu belirterek, “Çalışan arkadaşlarımızın refah gücünü arttıracak bir sözleşmeyi hayata geçireceğimize inanıyorum. Her iki tarafı da mutlu edecek bir sözleşmeye imza atacağız. Şimdiden sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AHENK BOZULMAYACAKTIR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de sözleşmenin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Önümüzdeki 3 yılı kapsayacak toplu iş sözleşmesi için ilk toplantı gerçekleştiriliyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Körfez’de bugüne kadar gerek yönetim tarafından gerek çalışan tarafından hep bir ahenk olmuştur. Bu ahenk bu sözleşmede de devam edecektir.

60 MADDE YER ALIYOR

Belediye olarak tabi bugüne kadar elimizden gelenden fazlasını sunduk. Bundan sonra da imkânlarımız doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. Toplu iş sözleşmesinin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 60 maddenin yer aldığı görüşmeler kapsamında taraflar önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek.

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
KÖRFEZ
48 Kez Görüntülendi.
Körfez Ticaret Odası Ağustos Meclis Toplantısında Girişimcilik ve Sektörel İşbirliği Öne Çıktı
DERİNCE
114 Kez Görüntülendi.
Derince’de Zafer Bayramı Coşkusu Gösteri Merkezi’nde Başladı
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 13 Yıl Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Yakalandı
KOCAELİ
10 Kez Görüntülendi.
Zafer Meşalesi Milli İrade Meydanı’nda Gururla Yandı
ASAYİŞ
16 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Uyuşturucu Suçundan Aranan Hükümlü Yakalandı
SİYASET
124 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Gençliği Darıca’da buluştu
KÖRFEZ
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt: “Zor Olsa da Körfez İçin Değer”
GÖLCÜK
19 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te Osmanlı Mirası Gün Yüzüne Çıkıyor
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Günübirlik Ev ve Araç Kiralama Denetimi Gerçekleştirildi
ASAYİŞ
13 Kez Görüntülendi.
8 Yıldır Aranan Hükümlü Kocaeli’de Yakalandı