Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başiskele, Gençlik Merkezi İçin Protokol İmzalandı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunarak kente kazandırılan gençlik hizmetlerinin startını verdi.

Başkan Özlü, 2021 yılında Başiskele’de yapmayı planladığı Başiskele Gençlik Merkezi ile ilgili Ankara’ya gitti. Geçen ayın sonunda Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret ederek ilçeye kazandırılacak proje hakkında bilgiler veren Başkan M. Yasin Özlü, dün Spor Toto Teşkilatı Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile bir araya geldi. Ziyarette Başiskele Gençlik Merkezi projesinin protokolü imzalandı.

İmza sonrası desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ve Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür eden Başkan Özlü, Başiskele Gençlik Merkezi’nin çağın gereklerine uygun, genç neslin ihtiyaçlarına cevap verecek modern güzel bir merkez olacağını söyledi.

BAŞKAN ÖZLÜ PROJELER İLE İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Başkan Özlü daha sonra resmi temaslar çerçevesinde Altındağ’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Binası’nda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal’ı da ziyaret etti.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’de gençlere yönelik yapılan hizmetler ve yapılacak olan projeler ile ilgili Altunsoy ve Uysal ile fikir alışverişinde bulundu.

Görüşme sonrası hediye takdiminde bulunan Başkan Özlü, misafirperverliklerinden dolayı Altunsoy ve Uysal’a teşekkür etti.

BAŞİSKELE GENÇLİK MERKEZİ’NDE NELER OLACAK?

Başiskele’nin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallelerinden biri olan Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılacak olan gençlik merkezi, mevcut gençlik merkezlerinden çok farklı bir konseptte olacak. Bilim ve teknoloji çağına uygun, gençlerin taleplerine karşılık verecek olan Başiskele Yeni Nesil Gençlik Merkezi’nde profesyonel ses ve görüntü stüdyoları kurulacak, gençlerin dijital içerik üretmeleri ve yayınlamaları sağlanacak. Profesyonel bir radyo stüdyosu standartlarında kurulacak ses stüdyolarında gençler enstrümanlarını çalıp, şarkılarını kaydedebilecek.

Greenbox stüdyolarının da yer alacağı gençlik merkezinde video ve fotoğrafçılık konularında gençler kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. Video içerik üretmek isteyen Youtuberlar’ın uğrak mekânı olacak. Başiskele’nin yeni nesil gençlik merkezi Kocaeli’nin her yerinden herkesin gelip kullanabileceği bir tesis olacak.

400 KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI EĞİTİM SALONU DA OLACAK

Güçlü bilgisayarların ve hızlı internet erişiminin yer alacağı merkezde ayrıca 400 kişilik çok amaçlı eğitim salonu ve gençlerin sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için spor yapabilecekleri fitness salonu da olacak. 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
32 Kez Görüntülendi.
Gölcük’teki Hırsızlık Olayı İstanbul’da Çözüldü
KOCAELİ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Temizlendi, Göl Yeniden Hayat Buldu
KÖRFEZ
6 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Zabıta Eş Zamanlı Denetimlerle Sahada
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
42 Kocaeli Tanıtım Etkinliği Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
ASAYİŞ
113 Kez Görüntülendi.
Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs İzmit’te Yakalandı
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon: 4 Kişi Yakalandı
KÖRFEZ
32 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde 
SİYASET
40 Kez Görüntülendi.
Aydın; iktidara yüklendi
GÜNDEM
82 Kez Görüntülendi.
Orman yanarsa gelecek söner
DERİNCE
44 Kez Görüntülendi.
Derince’de Ormanlar İçin El Ele: Kadırga’da Temizlik Seferberliği