Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

“Eğitim-Öğretime Ara Verilmesi ve İdari İzin”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; ilimiz genelinde 15 Şubat 2021 Pazartesi ve 16 Şubat Salı günleri de yoğun kar yağışı ve fırtına bekliyoruz.

Alınan kararlar doğrultusunda 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren; köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmî ve özel ilkokullar, ortaokullar ve imam hatip ortaokullarının bütün sınıf seviyeleri ile bu okulların bünyesindeki ana sınıflarında ilçe hıfzıssıhha kurullarının alacağı kararlar doğrultusunda; tüm bağımsız resmî anaokulu ve özel eğitim anaokulları ile özel okul öncesi eğitim kurumlarında haftada 5 gün, yüz yüze eğitim yapılması kararlaştırılmıştı.

Son alınan meteoroloji verilerine göre: Hemşehrilerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara verilmesi uygun görülmüştür.

Kıymetli Kocaelililer;

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz, hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaklardır.

Olumsuz hava şartları nedeniyle ilgili kurum ve kuruluşlarımız tüm ekipleriyle 24 saat görev başında olacak; sizlerden, özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere karşı son derece dikkatli ve tedbirli olmanızı bekliyoruz.

                                                                                    Saygılarımla,

                                                       Seddar Yavuz

                                                         Kocaeli Valisi

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezray’da İlk Tünel Kazısı Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Başlıyor
ASAYİŞ
58 Kez Görüntülendi.
İnşaat Şantiyesinde Kanlı Saldırı: Bir İşçi Ağır Yaralandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
İzmit’te Kaçak Tütün Operasyonu: 6 İşyerine Baskın
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Oyak Çimento’nun Yeni Tesisi İçin “ÇED Gerekli Değildir” Kararı
ASAYİŞ
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
KÖRFEZ
9 Kez Görüntülendi.
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Körfez’de Gerçekleştirildi
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Üreten Belediyecilik Modeli Hayata Geçiyor
ASAYİŞ
21 Kez Görüntülendi.
Feci Kaza: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti
SİYASET
157 Kez Görüntülendi.
CHP Körfez İlçe Başkanı, Gülseren Solmaz Görevden Alındı
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
KOSKEM’den Hayat Kurtaran Müdahale: 154 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı