banner28
banner23
banner36

Farkındalık için çöp topladılar

Körfez Belediyesi öncülüğünde İlimtepe’de öğrenciler boş arsalara atılan çöpleri topladı, büyüklere de mesaj verdi; “Çevre bizim geleceğimiz. Geleceğimizi kirletmeyin.”

Farkındalık için çöp topladılar

Körfez Belediyesi öncülüğünde İlimtepe’de öğrenciler boş arsalara atılan çöpleri topladı, büyüklere de mesaj verdi; “Çevre bizim geleceğimiz. Geleceğimizi kirletmeyin.”

04 Mayıs 2018 Cuma 12:43
Farkındalık için  çöp topladılar

Körfez Belediyesi, eğitim gören öğrencilerin çevreye olan ilgisini arttırmak, geri dönüşüm atıklarının toplanmasının önemini vurgulamak için okullarla birlikte çeşitli projeler üretmeye devam ediyor. Son olarak İlimtepe ve 17 Ağustos İlk ve Ortaokulu öğrencileri, İlimtepe’de özellikle de boş arazilerde temizlik çalışması yaptı. Toplanan çöpler, çöp konteynırlarına bırakıldı.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Projenin başlangıcına; İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Okul Müdürleri Ahmet Aksu ve Ahmet Karakaş da katıldı. “En güzel temizlik kirletmemektir” yelekleri giyen ve ellerine eldiven giyen gençler, İlimtepe’nin dört bir yanına ayrılarak boş arsalara atılan çöpleri topladı.

BÜYÜKLERE MESAJ VERDİLER

İlimtepe Muhtarı Kazım Elmas da yapılan çalışma dolayısıyla Körfez Belediyesi’ne ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrenciler ise büyüklerin daha duyarlı olmasını isteyerek, “Çevre hepimizin. Ona sahip çıkmalıyız. Siz bize, bizler de bizden sonrasına temiz bir çevreyi miras olarak bırakmalıyız. Lütfen duyarlı olalım” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.05.2018 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nusret 2018-05-05 21:22:35

Bu projeye herkesin desteklemesi gerekir. Tebrikler cocuklar

banner34

banner39

banner37

banner38