Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi açıldı

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen ve 200’e yakın minik öğrencinin eğitim gördüğü Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi, açıldı

Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi açıldı

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen ve 200’e yakın minik öğrencinin eğitim gördüğü Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi, açıldı

06 Mayıs 2018 Pazar 15:02
Körfez Çocuk Bilim ve  Sanat Merkezi açıldı

Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen ve 200’e yakın minik öğrencinin eğitim gördüğü Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi’nin açılışına; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yönetimi, İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammet Saraç ve yönetimi, Derince Şube Başkanı Yasin Kayı, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli ile öğrenci velileri katıldı.

200 ÖĞRENCİYE ULAŞTI

Açılış öncesi ilk olarak İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammet Saraç konuşma yaptı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Saraç, “İnandığımız dava uğrunda inancımız gereği çocuklarımıza bir şeyler katmak için çalışıyoruz. 20 öğrenci ile başladık ve şu an 200 öğrenciye ulaştık. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HER YAŞTAKİ GENCE HİZMET

AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “Merkezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu merkezin açılmasında emeği geçen başta Körfez Belediye Başkanımıza, İlim Yayma Cemiyeti’nin yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimleri çok önemli. İlim Yayma Cemiyetimizin de her yaştan çocuklarımıza, gençlerimize hizmetleri var. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

EN GÜZEL YATIRIM

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gençlere ve çocuklara yönelik yapılan yatırımların önemine dikkat çekere, “İlim Yayma Cemiyetimiz tarafından birlikte merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Tabi çok değerli şube başkanımız yapılan çalışmalardan bahsetti. Evlatlarımıza ne kadar yatırım yapsak azdır. Körfez’de 4 yılda 400 milyon liralık yatırım yaptık. En çok zevk vererek yaptığımız yatırım, gençlerimiz ve çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır.

GERİ DÖNÜŞÜ OLACAK

Bu yatırımların geri dönüşü olan yatırımlardır. Çünkü onlar bizden aldıkları örneği kendilerine rehber edinecek, gelecekte de çok daha güzelini uygulayacaklar. Kısa süre önce Yeni Yalı’da yapacağımız Bilim Sanat Merkezi’mizin ihalesini gerçekleştirdik. Hayata geçmesi ile birlikte orada daha güzel projelere imza atacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesildi, protokol üyeleri merkezi gezdi.

Son Güncelleme: 08.05.2018 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38