ADA PARK’TA İKİNCİ ETAP BAŞLADI

BAŞİSKELE İLÇEYE, PRESTİJ BİR PARK DAHA KAZANDIRIYOR

ADA PARK’TA İKİNCİ ETAP BAŞLADI

BAŞİSKELE İLÇEYE, PRESTİJ BİR PARK DAHA KAZANDIRIYOR

18 Haziran 2015 Perşembe 10:46
 ADA PARK’TA İKİNCİ ETAP BAŞLADI

Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Mehmetağa Mahallesi’nde bulunan Ada Park’ın hemen karşısına yapılması planlanan piknik ve oturma alanları için çalışmalar başladı. 4 bin 368 m2 alana yapılacak çalışmada galata kulesi minyatürü ve dere üzerine 53 metre uzunluğunda İstanbul Boğaz Köprüsü’nün minyatürü yapılacak.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir süre önce yapımını tamamladığı Mehmetağa Mahallesi Dereboyu  Sokak üzerinde yaptığı Ada Park’ın ikinci etabı için çalışmalarına başladı. Başiskele halkının gezip dolaşması, hoşça vakit geçirmesi için düzenlenen yeşil alanların sayısı günden güne artıyor. Kentin ekolojik yönden niteliğinin artmasını sağlayan ve halkın doğa ile bağlantı kurduğu yeşil alanları modern ve güvenli bir şekilde yapmaya devam ediyor.

Mehmetağa Mahallesi’nde yapılacak olan proje 4 bin 368 m² alan üzerine konuşlanacak. Proje kapsamında Galata Kulesi ve Boğaz Köprüsü dışında peyzaj çalışmaları, oturma alanları, piknik masaları ve alanları, büfe yapılacak.

Son Güncelleme: 18.06.2015 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38