BAŞİSKELE İÇ KONTROLDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

BAŞİSKELE’DE İÇ KONTROL ÇALIŞMALARINDA TAKVİM BELİRLENDİ

BAŞİSKELE İÇ KONTROLDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

BAŞİSKELE’DE İÇ KONTROL ÇALIŞMALARINDA TAKVİM BELİRLENDİ

12 Ocak 2015 Pazartesi 11:25
BAŞİSKELE İÇ KONTROLDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

BAŞİSKELE’DE ETKİN VE VERİMLİ İÇ KONTROL ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

 Başiskele Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü İç Kontrol Eylem Planı takvimini belirleyerek 2017 yıl sonuna kadar önündeki çalışmalar doğrultusunda görev dağılımını gerçekleştirdi.

 Başiskele Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü 2014-2019 dönemi stratejik plan ve performans programı çalışmalarını tamamladıktan sonra iç kontrol eylem planı takvimini belirleyerek 2017 yıl sonuna kadar önündeki çalışmalar doğrultusunda görev dağılımını gerçekleştirdi.

 İç Kontrol Çalışmaları ile ilgili “İç Kontrol Çalışma Genelgesi”ni hazırlayan ekip kendi içinde bir çalışma grubu kurarak çalışmalara başlamıştı. Bu çalışmalar kapsamında gerçekleştirdiği çalıştaylar sonunda,  önceki gün Sivil Toplum Merkezi’nde toplanan ekip, yapılan çalışmalar ve personeller tarafından doldurulan anketler sonrasında değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. 

 Toplantıya Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Selami Erdinç, Veysel Alçiçek, çalışma ekibi, danışman Erman Taşçı katılım sağladı. Çalıştay da iç kontrol eylem planı çalışmaları kapsamında kontrol ortamı, risk değerlendirme, kontrol faaliyetleri, bilgi ve iletişim, izleme başlıkları altında değerlendirme yapılarak 2017 yıl sonuna kadar her birimin üstüne düşen görev dağılımı ve tarihler belirlenerek çalışma planı oluşturuldu. 

 Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan: “Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda başlamış olduğumuz çalışmalarımız sonunda beklentimiz hizmet ve eserleriyle her alanda öncü olan ve kalite konusunda mükemmellik belgesine sahip belediyemizin sistemli ve etkin, verimli bir şekilde yönetiminin kontrolünün sağlanmasıdır. dedi.” 

Son Güncelleme: 13.01.2015 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38