Başiskele’de "24 Kasım Öğretmenler Günü" Konseri Düzenlendi

Başiskele Belediyesi, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Başiskele’de görev alan öğretmenlere yönelik konser düzenlendi.

Başiskele’de "24 Kasım Öğretmenler Günü" Konseri Düzenlendi

Başiskele Belediyesi, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Başiskele’de görev alan öğretmenlere yönelik konser düzenlendi.

25 Kasım 2019 Pazartesi 14:06
Başiskele’de "24 Kasım Öğretmenler Günü" Konseri Düzenlendi

Başiskele Belediyesi bünyesinde kurulan ve ücretsiz olarak verilen kurslarda eğitim alıp konsere hazırlanan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu tarafından Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Program öncesi bir konuşma yapan Başkan M. Yasin Özlü, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek, “Güçlü Türkiye hedefimize ulaşmada en büyük güvence olan, gençlerin geleceğe hazırlanmalarında çok önemli bir rol oynayan siz kıymetli öğretmenlerimin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Çocuklarımız ve gençlerimizin her açıdan iyi yetiştirilmeleri, kendi kültür ve tarihlerini iyi öğrenmelerinin, medeniyet değerlerini özümsemelerinin ve sorumluluk sahibi olmalarının yolu sizlerin emeklerinden, eğitim ve öğretim dönemlerinde edindiklerinden geçiyor.” dedi.

Başiskele Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdiklerini, eğitimcilerin ve eğitim kurumlarının her zaman yanında destekçisi olduklarını vurgulayan Özlü, “Başiskele olarak eğitimde başarı oranlarına baktığımızda her zaman ilk sıralarda yer alıyoruz. Öğretmenlerimizin de desteği ile ulaştığımız seviyeyi korumaya, eğitimde kaliteyi de daha da yükseltmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Başkan Özlü sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden, sevgi ve fedakarlık timsali olan siz kıymetli öğretmenlerimizi gerçekleştirdikleri eğitim öğretim faaliyetiyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedirler. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.

Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum."  

Başiskele Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu, Anadolu'nun çeşitli yörelerinden oluşan özel repertuvarla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Dinleyiciler de koronun göstermiş olduğu yüksek performansı uzun süre alkışladı.

Son Güncelleme: 25.11.2019 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38