Diriliş Kampı bahara hazırlanıyor

Başiskele Aytepe'deki Diriliş Kampı bahara hazırlanıyor

Diriliş Kampı bahara hazırlanıyor

Başiskele Aytepe'deki Diriliş Kampı bahara hazırlanıyor

03 Ocak 2016 Pazar 12:14
Diriliş Kampı bahara hazırlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gençlerin çok sayıda aktivite gerçekleştirdiği Aytepe Diriliş Kampı 2. etap çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 50 dönüm alanda kurulan kampın ikinci etabında amfi tiyatro çalışması, gölet üstü köprüler, şadırvan, 2 adet giriş kapısı, okçuluk atış yerleri, kamp alanı, pentatlon sahası, macera parkı, lider konaklama evleri, bungalov kamp evleri, mescit tuvalet ve mutfak yapılması hedefleniyor. Kampın bahar sezonuna yetişmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. 
 
84 BUNGALOV EV
Kamp alanında şimdiye kadar 14 adet bungalov ev yapımı tamamlandı. Kamptaki bungalov ev sayısı 84'e yükseldi. Oluşturulan sahada toprak serimi ve çim ekimi yapıldı. Giriş kapısı tamamlandı. Amfi sahnenin yapım çalışmaları devam ediyor.
Son Güncelleme: 03.01.2016 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38