SENDİKALAŞMA DA İLK’İ YAŞATAN BAŞİSKELE’DE TOPLU SÖZLEŞME

Başiskele Belediyesi'nin iştirakçi kuruluşu olan BİAŞ ile Hizmet İş sendikası arasında 360 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı

SENDİKALAŞMA DA İLK’İ YAŞATAN BAŞİSKELE’DE TOPLU SÖZLEŞME

Başiskele Belediyesi'nin iştirakçi kuruluşu olan BİAŞ ile Hizmet İş sendikası arasında 360 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı

25 Ağustos 2014 Pazartesi 12:18
SENDİKALAŞMA DA İLK’İ YAŞATAN BAŞİSKELE’DE TOPLU SÖZLEŞME
 3 yıllık %12 olarak imzalanan sözleşmede en düşük maaş 1.350TL. olacak. Kocaeli’de şirket çalışanlarının sendikaya üye olmaları noktasında onay vererek bir ilki gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 2012 yılından itibaren şirket çalışanlarının sendikalı olmalarını sağlamıştı. Başiskele’ye yapılan hizmetlerde imzası olan ve Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte uyum içinde çalışan şirket çalışanları yeni sözleşme farklarını Kurban Bayramı’na kadar alacaklar.Sözleşme imza programında Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Özkaraaslan, Tuğrultan Çağdaş, İbrahim Çınar, Koordinatör Adnan Uysal, Yerel-Sen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, Cavit Tokpınar ile birlikte masaya oturan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz hayırlı olması dileğinde bulunarak sözleşmeyi imzaladı.
BAŞKAN AYAZ: “ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ ALIN TERLERİ KURUMADAN ÜCRETLERİNİ ALMIŞLARDIR”
Başiskele Belediyesi Şirket Personeli ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme sonrası konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “BİAŞ şirketimizde çalışan personelimiz için günün şartlarında çok iyi bir değerde sözleşme imzaladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar BİAŞ bünyesinde çalışan arkadaşlarımız huzur içerisinde, gecikmeden, alın terleri kurumadan ücretlerini Allaha hamd olsun aldılar. Yeni ücretlerini de aynı şekilde alacaklar. Kendilerine ve ailelerine hayırlı olsun. Hakkıyla çalışıp kazanan bütün arkadaşlarımıza analarının ak sütü gibi helali hoş olsun dedi.
İDRİS ERSOY: “ İŞÇİSİNE TÜRKİYE’DE ÖRNEK ŞARTLARI SAĞLAYAN BAŞKAN AYAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ise “İş barışı ve huzurun sağlanmasında, arkadaşlarımızın Türkiye ortalamasında iyi bir ücret almasın vesile olan, taşeron işçilerin sorunlarına gerçek anlamda çare olan Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum” Dedi.
Son Güncelleme: 25.08.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38