banner28
banner23
banner36

Bulut projelerini açıkladı

AKP Derince Belediye Başkan adayı Ali Haydar Bulut’un seçim vaatleri olan projelerini dün sabah düzenlediği kahvaltılı toplantıda açıkladı.

Bulut projelerini açıkladı

AKP Derince Belediye Başkan adayı Ali Haydar Bulut’un seçim vaatleri olan projelerini dün sabah düzenlediği kahvaltılı toplantıda açıkladı.

17 Mart 2014 Pazartesi 14:00
Bulut projelerini açıkladı
 Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İlçe Başkanı Ahmet Ark, ilçe SKM Başkanı Hasan Yılmazer, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, teşkilat mensupları ve Belediye Meclis üyesi adayları katıldı. AKP İlçe Başkanı Ahmet Ark, yüzde 50’lerin üzerinde oy alarak seçimleri kazanacaklarını söyledi. Ark, projelerin yer aldığı 25 bin adet basılan seçim kitapçıklarının bütün ev ve işyerlerine dağıtılacağını açıkladı.

10 YILIN HİZMETLERİ

Derince Belediye Başkan adayı Bulut, geçtiğimiz 10 yılda Derince’ye yapılan hizmetleri tek tek anlattı. Harikalar Sahili’nin Türkiye’de ilk yapılan bir proje olduğunu belirten Bulut, “Battı-Çıktı, Kent Meydanı, Çenesuyu markalaştırıldı, Hoş geldin bebek projesini Sağlık Bakanlığı bile uygulamaya başladı. Dere ıslahları, vadi projeleri, spor sahaları-salonları, Derince’ye kazandırıldı” dedi.

YENİ 5 YILIN SPROJELERİ

AKP Derince Belediye Başkan adayı Bulut, proje tanıtım toplantısında seçilmesi halinde 5 yıl içinde yapacakları vaatlerini açıkladı. 2014-19 döneminde ilk olarak 2 bin kişilik Kongre Merkezi-Çok Amaçlı Salon Projesi’ni hayata geçireceklerini açıklayan Bulut, seçim vaatleri çerçevesinde yapacaklarını animasyon gösterileri ile anlattı.

Bulut, İsmetpaşa Stadı TOKİ’ye ait olduğunu, TOKİ yetkileri ile görüşüp Derince’ye faydalı bir proje yapılması için önerilerinin olacağını söyledi, “Vaatlerimiz arasında yer alan projeler için yaklaşık 100 milyon TL. olması hesaplanan projeler,  Büyükşehir ve Merkezi yönetimlerle ortaklaşa yapılacak.” dedi.

BU TARLADA İZİMİZ VAR

AKP Derince Belediye Başkan adayı Bulut, bir soru üzerine seçim tahmini yaptı, “Büyük lokma ye, büyük konuşma derler.  Yüzde 50’yi bize verin, kalan yüzde 50’yi aralarında paylaşsınlar. Türkiye ortalaması gibi. Bu tarlada izimiz var. Biz kendimiz güveniyoruz, laf üretmedik, hep icraat yaptık. Hiç karalama suçlama yapmadık, kendi yaptıklarımızı anlatıyoruz, onlarla polemiğe girmedik.” diye konuştu.

MAKAS ÇOK AÇIK

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek de konuşmasında şunları söyledi:

“- Ali Haydar Bulut’un 5 yılda yaptıkları hizmetlerini, kitapçıkta yer almayan ve yazmadığı ve çok yapacağı projeleri biliyoruz. Önemli olan AKP’nin seçimleri kazanmasıdır. Aziz Alemdar’a yaptıkları için de teşekkür ediyorum. Hiçbir ilçede ikinci parti değiliz. At başı gitmiyoruz, aradaki makasta açık.”

dedi.  Civelek, teşkilat mensuplarından 30 Mart’a kadar çok çalışmalarını istedi.

BULUT’UN DERİNCE PROJELERİ

- 2 bin kişilik Kongre Merkezi

- Otoyol Bağlantı Projesi,

- Askeri Hastane Köprülü Kavşak Projesi,

- 5 Yıldızlı Otel ve Aquapark Projesi,

- 7 gün 24 saat açık olacak Kapalı Pazar Yerleri,

- Açık ve Kapalı Yüzme Havuzları,

- 20 Metrelik Alternatif Çevre Yolu,

- Viyadük Projeleri,

- Çarpık yapılaşmanın bulunduğu yerlerde Kentsel Dönüşüm,

- Spor Salonları, Gençlik Merkezleri, 

- Yenilenebilir güneş ve rüzgardan faydalanabilecek enerji kaynakları,

- Yaşlı ve Engelli Bakım Evleri,

- Mahalle ve Köy Konakları,

- Derince Köyleri Bağlantı Yolları,

- Yaya Üst Geçitleri,

- Derince Limanı’nın ilçeyle entegrasyonu,

- Hobi Bahçeleri,

- Dümbüldek Suyu Sağlıklı Yaşam Alanı,

- 5 Divanlı Rıza Bey Konağı Restorasyonu

 

Son Güncelleme: 18.03.2014 18:43
Anahtar Kelimeler:
BulutAçıkladıProjelerini
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38