DER-MEK’te yeni eğitim dönemi başladı

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK), 40 ayrı branş ve 2 bin 220 kursiyerle yeni döneme büyük bir heyecanla başladı

DER-MEK’te yeni eğitim dönemi başladı

Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK), 40 ayrı branş ve 2 bin 220 kursiyerle yeni döneme büyük bir heyecanla başladı

09 Ekim 2014 Perşembe 12:26
DER-MEK’te yeni eğitim dönemi başladı
 6 merkezde eğitimler başladı
Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK), 6 kurs merkezinde verilen eğitimlerle yeni döneme başladı. Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği 40 ayrı kursa 2 bin 220 kursiyer katıldı. Fatih Mahallesi kurs merkezinde 09.00-15.00 saatleri arasında çarşamba ve perşembe günleri eğitmen Derya Boyacıoğlu eşliğinde dikiş kursu verilirken pazartesi ve salı günleri de yine aynı saatlerde eğitmen Yasemin Akbulut, kursiyerlere iğne oyasının inceliklerini öğretiyor.

Haftanın her günü step aerobik

DER-MEK, Kusachi Kültür Merkezi’nde kursiyerlere pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri eğitmen Merve Obuz’un anlatımları ile tam zamanlı bilgisayar eğitimi veriyor. Bu kursun sonunda kadınların, bilgisayar kullanımını en iyi şekilde öğrenmeleri amaçlanıyor. Ayrıca Kusachi Kültür Merkezi’nde pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 09.00-15.00 saatleri arasında el nakışı dersleri de düzenlenirken kursiyerler haftanın her günü eğitmen Zeynep Karakaş’ın gözetiminde step aerobik kurslarından da yararlanabilecekler.

Cilt bakımı kursu Yenikent’te

Yenikent Mahallesi ve Çınarlı Mahallesi’nde yer alan kurs merkezlerinde kadınlara yönelik eğitimlerine başlayan DER-MEK, bu merkezlerde uzman eğitmenler eşliğinde el nakışı, iğne oyası, dikiş, mum ve sabun yapımı, cilt bakımı ve takı tasarımı kursları ile hizmet veriyor. Yenikent Mahallesi kurs merkezinde mum ve sabun yapımı derslerinin yanında cilt bakımı kursu da düzenleniyor. Yenikent’te eğitimler çarşamba, perşembe ve cuma günleri yapılıyor. Bunun yanında Çınarlı Mahallesi’nde de iğne oyası, dikiş, el nakışı ve takı tasarımı kursları ile kadınlara hizmet veriliyor.
Son Güncelleme: 10.10.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38