Gönül: Ali Haydar Bulut önemli hizmetlere imza attı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül önceki gün Derince Kadın Kolları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Gönül, Ali Haydar Bulut’un bir önceki dönemde önemli projelere imza attığını belirtti

Gönül: Ali Haydar Bulut önemli hizmetlere imza attı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül önceki gün Derince Kadın Kolları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Gönül, Ali Haydar Bulut’un bir önceki dönemde önemli projelere imza attığını belirtti

19 Mart 2014 Çarşamba 12:31
Gönül: Ali Haydar Bulut önemli hizmetlere imza attı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül önceki gün yoğun bir katılımla Derince Kadın Kolları’nın Yenikent Aydın Düğün Salonu’nda düzenlediği toplantıda kadınlarla bir araya geldi. Organizasyonda AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, ilçe yöneticileri, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda kadın katılımcı hazır bulundu. Milletvekili Gönül, “Makamlar gelip geçicidir. Mevcut Başkan Aziz Alemdar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bir önceki dönemde Ali Haydar Bulut önemli projelere imza attı. Yaptığı hizmetler ortada. Halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Adayı Ali Haydar Bulut’un Derince’de önemli projeleri hizmete sunacağını aktaran İlçe Başkanı Ahmet Ark, “Bu seçimler Türkiye’nin geleceği için çok önemli. Millet olarak doğru kararı vermeliyiz. Ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi adına istikrarı korumalıyız. Başkan Adayımız Ali Haydar Bulut bir önceki dönemde Harika Sahili, spor salonu gibi birçok projeye imza attı. Seçimleri kazanacağımızdan şüphemiz yok. Seçimlerden sonra hizmetlere devam edilecek. Derince’mize yeni çalışmalarla hizmet etmeye devam edeceğiz. İstikrarın devam etmesi adına hep birlikte çalışarak Türkiye üzerinde oynanan oyunlara cevap vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut’un halka sunduğu hizmetler hakkında konuşan Milletvekili Azize Sibel Gönül, “Derince’de halkımıza en önemli hizmetler AK Parti döneminde gerçekleşti. Bu hizmetlerin devamı da gelecek. Ali Haydar Bulut’un bir önceki dönemde hizmete sunduğu projeleri hepimiz biliyoruz. Seçimleri kazandıktan sonra da yeni projeler hayata geçirilecek” şeklinde konuştu. Halkın doğru kararı vereceğine inandığını aktaran Gönül, “Bu seçimler artık yerel seçimler olmaktan çıktı. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara bu seçimlerde millet olarak cevap vermeliyiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye çok büyük bir gelişim gösterdi. İlerlemenin devam etmesi için hep birlikte çalışmalıyız” diye belirtti.

 

BULUT PROJELERİ İLE GELİYOR

 

AK Parti’nin Türkiye’de önemli projelere imza attığını aktaran Milletvekili Gönül, “2002 öncesinde ülkemiz umutsuz bir durumdaydı. İstikrar yoktu. AK Parti ile Türkiye ekonomisi önemli bir çıkış yakaladı. Bu istikrarın sürmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Ülke olarak bu ilerlemeyi ve istikrarı korumalıyız” dedi. Derince’de önemli projelere imza atılacağını aktaran AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, “Bizler milletimize hizmet etmek için varız. Bir önceki dönemde yapmış olduğumuz projelerin üzerine koyarak ilerleyeceğiz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirmek için kongre merkezi, konferans salonları, kapalı pazar alanları, beş yıldızlı otel ve aqua park, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38