Dilovası’nda çifte açılış

Tavşancıl’da hizmete giren Altunlu Ev Yemekleri ve Akarel Emlak geçtiğimiz gün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi

Dilovası’nda çifte açılış

Tavşancıl’da hizmete giren Altunlu Ev Yemekleri ve Akarel Emlak geçtiğimiz gün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi

24 Aralık 2014 Çarşamba 14:26
Dilovası’nda çifte açılış
 Sahipliğini Tavşancıl’ın sevilen isimlerinden Meral Altunlu ve Hürriyet Akkor’un yaptığı Altunlu Ev Yemekleri ve Akarel Emlak geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Kamakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, AK Parti İl Yöneticileri İsmail Demir ve Hakkı Nalbant, Tavşancıl eski Belediye Başkanı Salih Gün, Dilovası Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Dilovası SKM Başkanı İhsan Şanlı, AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı yöneticileri, sanayiciler ve vatandaşların katılımı ile hizmete girdi.

DİLOVASI’NIN EN ŞIK RESTAURANTI

Firma sahiplerinden Meral Altunlu tarafından geçtiğimiz yıl Tavşancıl Cumhuriyet Mahallesi Muharrem Tetik Caddesi Mine sokak No:1adresinde ufak bir kahvaltı salonu olarak hizmete giren ve daha sonra her geçen gün büyüyerek yoluna devam eden Altunlu Ev Yemekleri, şimdilerde 3 katlı, 300 metrekare geniş bir mekana sahip oldu. Açılışa katılan davetliler Altunlu Ev Yemekleri’ni Dilovası’nın en şık restaurantı olduğunu dile getirdiler. Altunlu Ev Yemekleri ayrıca toplu yemek hizmetleri de sunarken, bayan girişimci Altunlu geçtiğimiz aylarda da yine Tavşancıl’ın sevilen isimlerinden Hürriyet Akkor ile bir araya gelerek Akarel Emlak’ı kurarak gayrimenkul sektöründe de hizmet vermeye başladılar.

KENTLERİ KENT YAPAN BU TÜR MEKANLARDIR

Açılış kurdelesini kesen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentleri ortaya çıkartan bu tür mekanlardır. Tavşancıl’da böyle şık ve nezih mekanın açılması bizleri mutlu etti. İnşallah bundan sonra da buna benzer güzel mekanları hep birlikte açarız.”dedi.

KADINLARIMIZA ÖRNEK OLSUN

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da yaptığı konuşmada kadın girişimcilerin önünü açabilecek en güzel örnek bu mekandır. Meral Altunlu ve Hürriyet Akkor’u Dilovamıza kazandırdıkları böyle güzel bir mekan için kutluyor. Hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.”dedi.

TENCERE TAVAYLA BAŞLADILAR  

Tencere tava ile başladıkları kahvaltı salonundan büyük ve şık bir restaurant’a dönüşen Altunlu Ev Yemekleri’nin sahiplerinden Meral Altunlu gazetemize yaptığı açıklama da, girişimcilik ruhu ve cesaretle çıktıkları yolda KOSGEB desteği ile bu günlere geldiklerini belirterek, kadınların örnek almasını ve girişimcilik ruhlarını ortaya çıkartmalarını istedi.

Son Güncelleme: 25.12.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38