Dilovası’nı yasa boğan kaza

KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi’nde düğünden dönenlerin bulunduğu minibüsün refüje çarpması sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Dilovası’nı yasa boğan kaza

KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi’nde düğünden dönenlerin bulunduğu minibüsün refüje çarpması sonucu 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

28 Mart 2016 Pazartesi 14:52
Dilovası’nı yasa boğan kaza

 

Bursa'ya düğüne giden bir grup, düğün bitiminde minibüs ile Sakarya'ya dönerken Gölcük Halıdere mevkiinde kaza yaptılar. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 17 kişi yaralandı.

Gölcük’te yaşanan kazanın ateşi Dilovası’na düştü. Bugün sabaha karşı Gölcük Halıdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 17 kişi de yaralandı. Bursa’daki bir düğünden dönen ve katılan aileleri Sakarya’ya götüren Mustafa Uzun idaresindeki 54 S 1234 plakalı minibüs, D-130 Karayolu Halıdere mevkiinde önce kaldırıma ve ardından da refüje çarptı.

 

HASTANEDE VEFAT ETTİ

Kazada araçta bulunan 17 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar arasında bulunan Dilovası’nda ikamet ettiği öğrenilen 22 yaşındaki Yasin Duran, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

CENAZESİ BUGÜN KALDIRILACAK

Öte yandan kazada yaralanan kişilerden olan İsmail Nakkaş isimli şahsın da durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kaza nedeniyle İzmit yönüne tek şeritten kontrollü sağlanan ulaşım, minibüsün kaldırılmasının ardından normale döndü. Dilovası Belediyesi’nden emekli olan Vahdet Duran’ın oğlu olan Yasin Duran’ın cenazesi bugün toprağa verileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 28.03.2016 19:14
Anahtar Kelimeler:
DilovasıKazaYasinDuran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38