Yaman, emekçilerden helallik istedi

Kocaeli Disk Genel İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük ve Dilovası Belediyesi Temsilcisi Ali Aba Topçu, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı ziyaret...

Yaman, emekçilerden helallik istedi

Kocaeli Disk Genel İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük ve Dilovası Belediyesi Temsilcisi Ali Aba Topçu, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı ziyaret...

04 Şubat 2014 Salı 13:33
Yaman, emekçilerden helallik istedi
 Kocaeli Disk Genel İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük ve Dilovası Belediyesi Temsilcisi Ali Aba Topçu, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı ziyaret ederek görev yaptığı süre içerisinde işçiden ve emekten yana göstermiş olduğu tavrından dolayı teşekkür ettiler.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Küçük ziyarette yaptığı konuşmasında, “Dilovası Belediye Başkanımız Cemil Yaman, görev yaptığı süre içerisinde her zaman işçiden ve emekten yana bir tavır göstermiş ve bizlere her zaman kapısını açmıştır. Görev yaptığı süre içerisinde gerek sendikamıza ve gerekse işçi arkadaşlarımıza her zaman yardımcı olmuştur. Özellikle belediyelerde yaşadığımız işçi arkadaşlarımızın maaş sıkıntısı Belediye Başkanımız sayesinde Dilovası’nda yaşanmamıştır. İşçi kardeşlerimiz her zaman alın teri kurumadan emeklerini almıştır. İşçi arkadaşlarımızla her zaman yakından ilgilenen başkanımızın emekten yana olan anlayışı sendikamız genel merkezince de her zaman takdir görmüştür. Beş yıllık görevi boyunca bize ve işçi kardeşlerimize gösterdiği yakınlıktan dolayı kendisine teşekkür ediyor. Bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyoruz.”dedi.

YAMAN, EMEKÇİLERDEN HELALLİK İSTEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ise emeğin önemine değinerek, “Görev yaptığım süre içerisinde çalışan arkadaşlarımızla birlikte Dilovası’na çok güzel hizmetler yaptık. Bu hizmetlerde işçi ve emekçi kardeşlerimizin alın teri var. Onlar bizim elimiz kolumuzdur. Onların sayesinde Dilovası bu hizmetleri alıyor ve almaya devam edecektir. Emek harcayan herkes emeğinin karşılığını almalı ki Dilovası daha güzel hizmet alsın, işçi kardeşlerimiz alın terinin emeğini alsın diye bizde elimizden geleni yaptık. Göreve geldiğimizde Kocaeli’de işçisine en çok borcu olan belediye iken Allah’a şükür şimdi ise emeğinin, alın terinin karşılığını en iyi alan belediye haline geldi. Görev yaptığım süre içerisinde bizlere destek sunan tüm emekçi kardeşlerime teşekkür ediyor ve haklarını helal etmelerini istiyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2014 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38