Gebze 10 yılda çok değişti

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin şehircilik anlamında 10 yılda çok değiştiğini ve önemli mesafeler kat ettiğini söyledi

Gebze 10 yılda çok değişti

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin şehircilik anlamında 10 yılda çok değiştiğini ve önemli mesafeler kat ettiğini söyledi

03 Mart 2014 Pazartesi 12:44
Gebze 10 yılda çok değişti
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’deki hemşehri dernekleriyle bir araya geldi. Kocaeli’de hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin şehircilik anlamında çok önemli mesafeler kat ettiğini vurguladı.

 

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ TEMSİLCİLERİ KATILDI

Çok sayıda hemşehri derneği temsilcisinin yer aldığı programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı da katıldı

 

HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPTIK

Kocaeli’ye 10 yıldır hep birlikte hizmet ettiklerini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gebze 10 yılda çok güzel şeyler kazandı. Gebze’deki kalite ve şehircilik çok daha iyi yerlere geldi. Mahallelerdeki kanalizasyonlar derelere oradan da denize akıyordu. Allaha şükür derelerimizi ıslah ettik, kanalizasyon hatlarımızı ve arıtma tesisimizi inşa ettik ve denizimizi tertemiz bir hale getirdik” diye konuştu.

 

GEBZE BÜYÜYOR, GELİŞİYOR

Başkan Karaosmanoğlu, “Gebze üreten bir kent ve hızla gelişiyor. On yıl önce saatte sayılı aracın geçtiği yerlerde artık yüzlerce araç geçiyor. Bu sorunları çözmek için çalışıyoruz. Yeni yollar yeni kavşaklar açarak trafiği rahatlatıyoruz. Yeni dönemimizde ulaşıma büyük önem vereceğiz. Hem trafiği rahatlatacak hem de toplu ulaşımı yaygınlaştıracak projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

GESMEK AÇILIŞINA KATILDI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Belediyesi’ne bağlı Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursu (GESMEK)’in Tatlıkuyu’daki kurs merkezinin açılışına da katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, Gebzeli hanımlara kendilerini geliştirme fırsatının yaratıldığı GESMEK kurslarındaki başarılardan ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ekibini kutladı.

 

GEBZE’YE VE TATLIKUYU’YA HAYIRLI OLSUN

Tatlıkuyu kurs merkezinin mahalleye ve Gebze’ye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hünerlerin geliştiği sanata dönüştüğü, hanım kardeşlerimizin, genç kardeşlerimizin meslek edindiği GESMEK’in bu çalışmaları bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu vesileyle yeni kurs merkezimiz mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 03.03.2014 12:47
Anahtar Kelimeler:
çokYıldaGebze10Değişti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38