banner28
banner23
banner36

Gebze’deki üç mahallede altyapı atağı

Başkan Karaosmanoğlu, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinde yapılacak altyapı çalışmaları hakkında vatandaşı bilgilendirdi

Gebze’deki üç mahallede altyapı atağı

Başkan Karaosmanoğlu, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinde yapılacak altyapı çalışmaları hakkında vatandaşı bilgilendirdi

08 Ekim 2015 Perşembe 11:18
Gebze’deki üç mahallede altyapı atağı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı. Cumaköy Biyolojik Arıtma Tesisi’nin işletmeye alınmasıyla birlikte bölgenin önemli bir eksikliği giderilmiş oldu. Başkan Karaosmanoğlu bilgilendirme toplantısında, “Halkımızın kaliteli yaşaması için kaynaklarımızı verimli kullanarak projeler üretiyoruz. Hizmetlerimizi alan vatandaşımızın mutluluğu ve gururu yine halkımızın başarısıdır” dedi.

 İÇMESUYU VE KANALİZASYON HATLARI YAPILACAK

Gebze Mollafenari, Cumaköy ve Denizli mahallelerinde içme suyu ile kanalizasyon inşatlarının başlaması da bu bölge için en önemli hizmet olarak görülüyor. 2 milyon 750 bin Türk Lirasına yapılan arıtma tesisinin hemen ardından büyük hamleyle yapılmaya başlanacak içme suyu ve kanalizasyon hatları bu arıtma tesisine bağlanarak daha kaliteli bir yaşam halkımıza sunulmuş olacak. Önümüzdeki günlerde başlayacak altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde bitirilerek hizmete alınması da bekleniyor.

 KAPSAMLI BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLECEK

Mollafenari Mahallesi’nde 4 km içmesuyu hattı, 1 adet 500 m3 hacimli betonarme su deposu ile 1,87 km kanalizasyon hattı yapılacak. Cumaköy Mahallesi’ne de 6,83 km içmesuyu hattı ve 4,67 km kanalizasyon hattı gerçekleştirilecek. Denizli Mahallesi’nde ise 6,13 km içmesuyu hattı, 10,11 km kanalizasyon hattıyla birlikte toplamda 16,98 km içmesuyu hattı, 1 adet 500 m3 hacimli betonarme su deposu, 16,64 km kanalizasyon hattı tesisi bölgeye kazandırılmış olacak.

 

Son Güncelleme: 08.10.2015 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38