CHP’ye 15 üye

CHP İl Gençlik Kolları, yerel seçimler için dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Gençler son olarak partiye katılan 15 kişiye rozet taktı

CHP’ye 15 üye

CHP İl Gençlik Kolları, yerel seçimler için dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Gençler son olarak partiye katılan 15 kişiye rozet taktı

25 Aralık 2018 Salı 11:15
CHP’ye 15 üye

CHP’ye 15 genç üye

CHP Derince İlçe Gençlik Kolları’nın genç üye katılım programı ilçe binasında gerçekleştirildi. 15 yeni genç üyenin rozet takma programına İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, meclis üyesi adayları Rıza Özcan Elden ve Kardelen Beytaş ve gençler katıldı. Yapılan konuşmaları ardından 15 genç yeni üyeye rozetleri takıldı.

Genç üye rozet takım programında konuşan Andız, gençlik kollarında siyaset yapmanın öneminden bahsetti. Sertif Gökçe’nin de gençlik kollarından geldiğini dile getiren Andız, “Gençlik kolları bir okuldur. Siyasette başarılı olmanın yolu da gençlik kollarından geçmekle başlar” dedi. Bu kadar genci bir arada görmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen Andız, “Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizlerle birlikte her geçen gün büyüyoruz. Ailenize hoş geldiniz” diye konuştu. Derince’den iki tane genç belediye meclis üyesi adaylarının olduğunu belirten Andız, “Her zaman genç arkadaşlarımızın yanında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
CHP’ye 15 üye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38