Gölcükte eğitim öğretim yılı başladı

Gölcük'te binlerce öğrenci 3 aylık uzun bir tatilden sonra yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Gölcükte eğitim öğretim yılı başladı

Gölcük'te binlerce öğrenci 3 aylık uzun bir tatilden sonra yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

20 Eylül 2016 Salı 16:30
Gölcükte eğitim öğretim yılı başladı

 Gölcük'te binlerce öğrenci  3 aylık uzun bir tatilden sonra yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

 

Bu kapsamda Anıtpark meydanında Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumu yapıldı. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayarak, akabinde Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nun Atatürk Anıtı’na Çelen sunmasıyla devam etti. Ardından Eğitim-Öğretim dönemini karşılama törenini gerçekleştirmek üzere Donanma İlkokulu’na geçildi.

 

Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Kızıldağ, Naim Yüksel ve Ahmet Şimşek, Chp Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Gaziler Derneği, Okul müdürleri, Öğretmenler, Okulları temsilen öğrenciler ve veliler katılım gösterdi. Tören açılış konuşmalarının yapılmasıyla birlikte devam etti.

 

Başarılı Bir Eğitim Yılı Olmasını Arzu Ediyoruz

 

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Okullar tatilde olduğunda içimiz buruk oluyor. Kendimizi yalnız hissediyorduk. Ancak beklediğimiz coşkulu gün nihayetinde geldi. Kazasız, belasız bir şekilde sorunsuz ve eğitimin de doruk noktada olduğu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum. Öncelikle öğretmenlerimize, okul müdürlerimize, kısacası tüm eğitimcilerimize görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin de derslerine güzel bir şekilde çalışmalarını diliyor ve başarılar diliyorum. Yeni Eğitim-Öğretim döneminin de beklentileri karşılayacak, güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum,  dedi.

 

Eğitim-Öğretim Dönemimiz Hayırlı Olsun

 

Gölcük Belediye Başkan'ı Mehmet Ellibeş, 3 ay boyunca İlçemizde bir sessizlik hakimdi. Okulların açılması ile birlikte her yer neşe ve coşku içinde olmaya başladı. Öğrencilerimize mutlu ve başarılı bir yıl diliyorum. Öğrencilerimizle bir arada olmaktan  dolayı çok mutluyum. Tüm eğitimcilerimize görevlerinde kolaylıklar diliyor, öğrencilerimizin de başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. Nihayetinde yeni Eğitim-Öğretim dönemimizin hayırlara vesile olmasını arzu ediyorum, dedi.

 

Gölcük Yeni Eğitim Dönemine Hazır

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, 2016-2017 eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımızı tamamladık. Bundan sonra iş eğitimcilerimize düşüyor. Onların samimi gayretleri ve öğrencilerimizin de azimli ve kararlı çalışmalarıyla birlikte istenilen başarının, hedeflenen düzeye ulaşmak hiç de zor değil. Tabiki burada önemli bir faktörde velilerimiz. Onlar kendilerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiği sürece hiçbir sorun yaşanmayacaktır. Bu kapsamda yeni Eğitim-Öğretim dönemimiz hayırlı olsun, dedi.

 

Konuşmaların ardından öğrenciler program münasebetiyle şiirler okudu. Akabinde öğrenciler tarafından protokole çiçek ve şeker takdiminde bulunuldu. Programın sonunda Kaymakam Yazıcı, Başkan Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir ,2016-2017 Eğitim-öğretim yılının ilk ders zilini birlikte çaldılar. Program dahilinde Özel Gölcük Güneş İÖO da ziyaret edilerek öğrencilerle başarılar temennisinde bulunuldu.

 

Son Güncelleme: 20.09.2016 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38