Gölcük’te silahlı banka soygunu

Gölcük, akşam saatlerinde meydana gelen banka soygunu girişimiyle sarsıldı

Gölcük’te silahlı banka soygunu

Gölcük, akşam saatlerinde meydana gelen banka soygunu girişimiyle sarsıldı

13 Kasım 2015 Cuma 18:07
 Gölcük’te silahlı banka soygunu
Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
 
OPERASYON HAZIRLIĞI VAR
Olay yerinde özel harekat ve terörle mücadele şube müdürlüğüne bağlı polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alırken, bankanın çevresi olay yeri şeritleriyle çevrildi. Bankanın bulunduğu Amiral Sağlam Caddesi trafiğe kapatılırken, polis ekiplerinin de operasyon hazırlığı yaptığı belirtiliyor.
CANLI BOMBA İDDİASI
Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre banka soygununa karışan kişinin çarşaflı ve peçeli olduğu bilgisine ulaşıldı. Polisler, yolu araç trafiğine kapattı. Ayrıca çevrede toplanan vatandaşlar polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Banka soygununa karışan kişi ya da kişiler arasında canlı bomba olabileceği iddiası üzerine polis ekipleri önlem almaya başladı.
 
REHİNELER ATLAYARAK KURTULDU
Şahsın erkek olduğu tahmin edilirken, iki silahının olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis, kalabalığı uzaklaştırmaya çalışırken, basın mensupları da olay yerinden uzaklaştırıldı. İçeride 3 rehinenin olduğu öğrenildi. Öte yandan önce 1 rehinen daha sonra geri kalan 3 rehinenin de camdan atlayarak kurtulduğu ileri sürüldü.

Son Güncelleme: 15.11.2015 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38