Antikkapı’da toplu sözleşme imzalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’de toplu iş sözleşmesi imzalandı

Antikkapı’da toplu sözleşme imzalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’de toplu iş sözleşmesi imzalandı

01 Nisan 2016 Cuma 13:02
Antikkapı’da toplu sözleşme imzalandı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’ye bağlı Antikkapı Restaurant ve Sekapark Otel’de çalışan 120 işçi için toplu iş sözleşmesi imzalandı. Antikkapı’da gerçekleştirilen imza törenindeki sözleşme; TOLEYİS Sendikası ile Büyükşehir Belediyesi adına Yerel -Sen İşveren Sendikası arasında yapıldı.

 

TEK ŞİRKETLE YOLA DEVAM

İmza törenine Antikkapı A.Ş Genel Müdürü İslam Yücel, Yerel-Sen Başkan Yardımcısı Mümtaz Uzun, TOLEYİS Sendikası Başkan Yardımcısı Yusuf Kutlu ve Antikkapı çalışanları katıldı. Yerel-Sen Başkan Yardımcısı Mümtaz Uzun, görüşmelerin sona ermesinden dolayı mutluluk duyduklarını, kazananın işçiler olduğunu belirtti. Antikkapı A.Ş Genel Müdürü İslam Yücel de konuşmasında, “ Artık Antikkapı ve Sekapark tek bir şirket olarak yoluna devam ediyor. Bizler işçi arkadaşlarımızın hak kaybına uğramaması için yüzde 11 gibi zam ile enflasyon üzerinde bir rakamla görüşmelerimizi tamamladık. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum”

 

2 YIL GEÇERLİ

1 Ocak 2016-2018 tarihlerinde geçerli olan sözleşmeye göre çalışanlar toplamda yüzde 11 zam aldı. Birinci yılın ilk altı ayında yüzde 6, ikinci altı ayında yüzde 5, ikinci yılda ise 6 aylık dilimlerde enflasyon oranında zam verildi. Yıllık alınan 56 yevmiye 60’a çıkarıldı.

Son Güncelleme: 04.04.2016 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38