Başkan Karaosmanoğlu, ‘Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Atatürk’ün, ölümünün 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Karaosmanoğlu, ‘Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Atatürk’ün, ölümünün 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10 Kasım 2015 Salı 11:12
 Başkan Karaosmanoğlu, ‘Atatürk’ü Saygıyla Anıyoruz’

 Devletimizin kurucusu Mustafa Kemâl Atatürk’ün vefatının 77’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hemşehrilerine ve bütün Türk Milleti’ne baş sağlığı diledi.

 

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adayan, milletinin her alanda yücelmesi için çaba gösteren, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır. Bugün onu kaybetmenin hüznünü yaşarken, ona olan minnetimizi bir kez daha tazeliyoruz” dedi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük idealinin Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti “Büyük önderin ideali, milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur. Bizler de omuzlarımıza yüklenen görevi başarıyla yerine getirme gayretiyle emanetine layık olmaya ve yüce milletimizin hizmetinde, tek yürek hâlinde, özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’miz Gazi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin  izinde, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor ve edecektir. Bu düşüncelerle, vefatının 77. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı, şükranla ve rahmetle anıyorum”

Son Güncelleme: 10.11.2015 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38