Büyükakın Derince Cemevi’nde canlarla buluştu

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyakakın, Derince’de Hacı Bektaş Veli Cemevi’ni ziyaret etti.

Büyükakın Derince Cemevi’nde canlarla buluştu

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyakakın, Derince’de Hacı Bektaş Veli Cemevi’ni ziyaret etti.

22 Şubat 2019 Cuma 12:15
Büyükakın Derince Cemevi’nde canlarla buluştu

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, beraberinde bulunan AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve AK Parti yöneticilerle Derince’de bulunan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Cemevi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Hüseyin Gülseven ve yönetim üyelerinin karşıladığı ziyarette konuşan Büyükakın, “Önümüzdeki dönemde ‘Sevgide buluşalım’ etkinliklerine devam edeceğiz” dedi.

“SEVGİDE BULUŞALIM” ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK
Kardeşlik ve sevgide buluşmak için çaba gösterdiklerini söyleyen Büyükakın “Bu 15 yılda güzel şeyler yaptık birlikte, siyaset yapmadan samimiyetle bir araya geldik. Aleviler bu toplumun önemli bir kesimidir. Önümüzdeki dönemde ‘Sevgide buluşalım’ etkinliklerine devam edeceğiz. Ama orada yapmak istediğimiz şey aslında Alevi ve Sünni kesimleri bir araya getirmek olmalı. Sadece sizin kendi programlarınızda bulunmanız yeterli olmayabilir. Bunu biraz daha ‘kültürlerin birbirini tanıması’ şeklinde genişletecek bir model olarak görmek daha uygun olur. Bunu sempozyumlarla destekleyerek topluma mal edebiliriz. İnsanlar kendi inançlarını, değerlerini diledikleri gibi yaşamalı. Bu konuda Türkiye’ye örnek olacağımıza inanıyorum” dedi.

HIZIR YOLDAŞINIZ OLSUN
Büyükakın’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Şube Başkanı Gülseven, “Cemevinin yapımından bugüne kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi büyük destekler gördük. Siz tüm alevi dernek yöneticilerini tanıyorsunuz, onlar da sizi tanıyor, bundan dolayı sizin aday olmanız bizim için bir şanstır. Sizinle bu kentte çok şeyi birlikte yaptık. Bu ay bizim Hızır ayımızdır, bu yüzden Hızır yoldaşınız olsun diyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 22.02.2019 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38