banner28
banner23
banner36

“GENÇ FİKİRLER GENÇ PROJELERİNE” YOĞUN İLGİ

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “GENÇ FİKİRLER GENÇ PROJELERİNE” Gençlik Projeleri Destek Programı düzenledi

“GENÇ FİKİRLER GENÇ PROJELERİNE” YOĞUN İLGİ

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “GENÇ FİKİRLER GENÇ PROJELERİNE” Gençlik Projeleri Destek Programı düzenledi

20 Şubat 2019 Çarşamba 11:54
“GENÇ FİKİRLER GENÇ PROJELERİNE” YOĞUN İLGİ

Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amaçları doğrultusunda yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde kabul edilen 19975 no’lu MBotlar ile STEM Eğitimi başarılı bir biçimde bitirildi.

“Genç Fikirler Genç Projeler” sloganıyla yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı 2018-I Özel Çağrısında gençlerin üç başlıktaki projelerine  “Sağlıklı Yaşam ve Spor”, “Kültür ve Sanat” ve “Yenilikçi Fikirler” maddi destek verilmektedir. Yürütülen bu proje de Yenilikçi Fikirler başlığı altında yer almaktadır.  

Proje yürütücüsü Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı Öğretmeni Fatih Başarış,  “Uygulanan proje ile gençlerin hayatın her alanında uygulanabilecek yenilikçi fikirlerini ortaya koyabilmeleri amaçlanmaktadır”dedi.

Projeye katılan öğrenciler, 32 ders saati eğitime katılmış, böyle bir projede yer almaktan çok memnun olduklarını ve mesleki hayatlarında bunun büyük faydalarını göreceklerini belirtmişlerdir.

Eğitimlerinin sonunda okul içerisinde de faaliyetlerini sergileyen öğrenciler, sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

Okul Müdürü İbrahim IŞIL, "Bilimsel bilgi ve teknolojiyi sadece tüketen değil, aynı zamanda üreten bireylere ihtiyacımız olduğu şu günlerde, bu anlamda öğrencilere sadece problem çözme becerisi edindirmekten öte, problemi anlama ve ihtiyacı tanımlama becerileri de kazandırma amacı taşıyan bu projede emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 20.02.2019 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
öğretmen arkadaş 2019-02-20 18:26:30

harikasın Fatih hocam, tebrikler

banner34

banner39

banner37

banner38