Hastane inşası nedeniyle yollarda düzenleme yapılacak

Valilik önündeki eski köprünün yıkımı ve devlet hastanesi inşaatı nedeniyle bazı yollarda trafik düzenlemesi yapılacak

Hastane inşası nedeniyle yollarda düzenleme yapılacak

Valilik önündeki eski köprünün yıkımı ve devlet hastanesi inşaatı nedeniyle bazı yollarda trafik düzenlemesi yapılacak

01 Nisan 2016 Cuma 12:20
Hastane inşası nedeniyle yollarda düzenleme yapılacak

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Valilik kompleksi önünde inşa ettiği yeni ve modern yaya köprüsünün tamamlanmasının ardından, eski yaya üst geçidinin yıkım çalışmasına başlanıyor. 01 Nisan 2016 Cuma gününden itibaren 22 gün süreyle D-100 Karayolu İstanbul ve Ankara istikametleri ile Kuzey Yanyolu; Ulaşım Trafik Düzenleme Kurulu(UTDK)’nun 29/03/2016 tarih ve 2016/263 sayılı kararı ile tamamen araç trafiğine kapatılacak.

 

KUZEY YAN YOL KAPATILACAK

Toplu taşıma araçları; Kuzey Yanyolu Ankara istikameti trafiğe kapatılınca, Suna Sokak-Şehit Rafet Karacan Bulvarı’nı kullanarak, D-100 Karayolu İstanbul İstikameti kapatılınca Akçakocabey Köprüsü’nden Kuzey Yanyolu kullanarak, D-100 Ankara istikameti kapatılınca Carrefour Köprüsü’nden Salim Dervişoğlu caddesini kullanarak hizmet verecek.

 

HASTANE İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Öte yandan 200 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi kapsamında Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde kule vinç deplase çalışması yapılacağından, 02-03 Nisan 2016 tarihlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında Gazanfer Bilge Bulvarı’nın Anıtpark istikametine Ulaşım Trafik Düzenleme Kurulu(UTDK)’nun 28/03/2016 tarih ve 2016/256 sayılı kararı ile tamamen araç trafiğine kapatılacak. Gazanfer Bilge Bulvarı güzergâhını kullanarak toplu taşıma hizmeti sağlayan toplu taşıma araçlarının güzergâhı çalışma süresince geçici olarak değiştirildi. Tüm araçlar Bağdat Caddesi, Güvercin Sokak ve Okur Sokak’ı kullanarak hizmet verecek. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Bağdat Caddesindeki durakları kullanmaları önemle duyurulur. Perşembe Pazarı ışıklarından Santral ışıkları istikameti ise trafiğe açık kalacak.

Son Güncelleme: 04.04.2016 11:34
Anahtar Kelimeler:
IzmitYol.çalışma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38