Tır kazası: 5 yaralı

Kartepe'de devrilen kargo malzemesi yüklü tırın yanı sıra 4 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Tır kazası: 5 yaralı

Kartepe'de devrilen kargo malzemesi yüklü tırın yanı sıra 4 aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı

25 Kasım 2016 Cuma 22:48
Tır kazası: 5 yaralı

 Alınan bilgiye göre, Salih Yılmaz idaresindeki 25 ET 659 plakalı kargo malzemesi yüklü tır, otoyolun Kartepe Acısu mevkisi Ankara istikametinde Tarık Teke'nin kullandığı 67 LJ 225 plakalı otomobile çarparak devrildi. Bu sırada yolda seyreden iki otomobil ve bir cip, devrilen tıra çarptı. Kazada, tır sürücüsü Yılmaz ile araçlarda bulunan Elife ve Mehmet Özkan, Nuri Yıldırım, Mehmet Cemal Ertaş yaralandı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı.

UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Kaza nedeniyle otoyolun Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kapanan otoyolun Ankara istikametinde ulaşım, ekiplerin yaklaşık 2,5 saatlik çalışması sonucu araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla kontrollü sağlanmaya başlandı. Bu arada, olay yerinde bekleyen sürücülerin, tırda yüklü bulunan malzemelerin yol kenarına alınmasına yardım ettiği görüldü.

Son Güncelleme: 25.11.2016 22:49
Anahtar Kelimeler:
KartepeTEMKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38