Ünlü: Belediyelerin denetimini MHP yapacak

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında sorulara cevap verirken, “Belediyelerde israf son bulacak ve bunun denetimini MHP yapacak” dedi

Ünlü: Belediyelerin denetimini MHP yapacak

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında sorulara cevap verirken, “Belediyelerde israf son bulacak ve bunun denetimini MHP yapacak” dedi

23 Ocak 2019 Çarşamba 09:40
Ünlü: Belediyelerin denetimini MHP yapacak

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü il binasında bugün haftalık olağan basın toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Aydın Ünlü’nün basın toplantısına İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar ve Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

DENEYİMLİ MUHTARLARIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı basın açıklamasında, “MHP sahada çalışmalara başladı. Bugün Kartepe’de muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz, tek tek hepsini gezeceğiz. Mevcut muhtarlarımızı tecrübelerinden dolayı desteklediğimizi dile getireceğiz. Muhtarların protokoldeki yerlerine sahip olacak ve muhtarlara yardımcı eleman projemizi anlatacağız. Muhtarların belediye başkanlarıyla birebir görüşebilmeleri için gerekli çalışmalarımızı yapacağımızı muhtarlarımızın ayaklarına kadar giderek anlatacağız” dedi.

ADAY ADAYLARI KOMİSYON TARAFINDAN İNCELENECEK

Açıklamalarına devam eden Ünlü, “24 Ocak’ta Ankara’ya partimizin toplantısına, 9 Şubat’ta da partimizin kuruluşunun 50’nci yılı sebebiyle Adana’da bulunacağız. 500’ün üzerinde meclis üyesi başvurusu bulunuyor. MHP’de eğitim almış tüm avukatlarımızla birlikte tüm aday adaylarımız komisyon tarafından incelenip mülakata tabi tutulacaklardır” dedi.

BELEDİYELERİN DENETİMİ MHP’DE

Cumhur İttifakı yerel seçimlere, güven, şeffaflık ve huzur getirecektir. diyen Ünlü sözlerini, “Yani hizmet vatandaşın ayağına gidecektir. Belediyelerde israf devri sona erecek. Bunu denetleme görevi MHP tarafından yapılacaktır. Biz MHP olarak Cumhur İttifakı’nın adaylarını benimsedik ve seçim sahasında ne kadar ciddi olduğumuz tüm halkımız görecektir” şeklinde sürdürdü.

AYHAN ARPACI MHP’NİN BİR DEĞERİDİR

Ünlü sözlerinin sonunda Ayhan Arpacı’nın büyükşehir meclis üyesi adayı olacağı söylentilerine, “Ayhan Arpacı MHP’nin bir değeridir. MHP’nin Cumhur İttifakına verdiği ciddiyeti göstermek adına 2014 seçimlerinde İzmit’e MHP’de belediye başkan adayı olmuş bir arkadaşımızı da Büyükşehir Belediyesi’nde meclis adayı olarak göstereceğiz” dedi.

DP’NİN ELEŞTİRİSİNE CEVAP VERDİ

Ardından DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ‘Sibel Hanım Mavi Tur’a çıksın’ sözlerine karşılık Ünlü, “O Demokrat Parti İl Başkanı’nın kişisel fikridir. Sibel Hanım İzmit Belediyesi’ne aday olmuş değerli bir şahsiyettir. Seçim gecesi bu şehirde kimler mavi tura çıkacak göreceğiz” sözlerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.01.2019 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38