Yüksek teknolojinin kalbi Kocaeli olacaktır

AKP Genel Merkezi tarafından düzenlenen mitingler kapsamında Büyük Kocaeli Mitingi, Gebze Kent Meydanında yapılıyor. Miting öncesinde Gebze’de geniş güvenlik önlemi alındı.

Yüksek teknolojinin kalbi Kocaeli olacaktır

AKP Genel Merkezi tarafından düzenlenen mitingler kapsamında Büyük Kocaeli Mitingi, Gebze Kent Meydanında yapılıyor. Miting öncesinde Gebze’de geniş güvenlik önlemi alındı.

18 Ekim 2015 Pazar 19:46
Yüksek teknolojinin kalbi Kocaeli olacaktır

 Yüksek teknolojinin kalbi Kocaeli olacaktır

 3 bin dolayında polis memuru tarafından alınan önlemler Gebze ilçesinde sosyal hayatı durma noktasında getirdi. İlçeye giriş çıkışlarda bile kontroller yapıldı.

 Gebze Kent Merkezinde yapılan mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun isimleriyle slogan atıldı. Miting alanında Rabia işaretiyle eller havaya kaldırıldı. Alan içerisinde parti ve Türk bayrakları sırasıyla sallandı.

 13 YIL SONRA

Mitingde ilk sözü AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan aldı. Sloganlar eşliğinde kürsüye gelen İl Başkanı Ceyhan “Bu meydanda kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı toplandık. Milletimiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için buradayız. Teröre karşı korkumuz yok demek için buraya geldik. Ülkemizin istikrarı istikbalini temin etmek için toplandık. Burada kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımızı ağırlamıştı. O zor günlerde Gebze büyük destek vermişti. 13 yıl sonra yeni genel başkanımız ile geldik” dedi.

 1 Kasım genel seçimleri sonuçları buradan görülmektedir diyen Ceyhan “Bu alanlar gereken cevabı herkese vermiştir. 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmak için gece gündüz çalışacağız. 7 Haziran genel seçimler de gereken talebi aldık. Hazırlanan seçim beyannamesinde herkesin sesi vardır” ifadelerini kullandı. 

 Ceyhan “Bu alanlarda gereken mesaj verilmektedir. Sırtını PKK’ya dayayanlara gereken cevap verilecektir. Her şeye hayır diyenlere meydanlar hayır diyecektir. 7 Haziran sonrasında şer odakları harekete geçti. Çanakkale’de savaştıklarımız bir araya gelerek bizlere saldırmaya başladılar. DEAŞ oldular, PKK oldular bizlere saldırdılar. Şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” değerlendirmesinde bulundu. 

 

Sizlerin emaneti ile bizleri göreve getirdiniz

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun helikopterinin alanda görülmesi sonrasında alanda alkışlar yükseldi. İl Başkanı Ceyhan, alandan akit aldı. Ceyhan’ın sözlerine alandakiler varız dediler. Ceyhan’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kürsüye geldi. Başkan Karaosmanoğlu “Sizlere hizmet etmek bizlere her zaman gurur vermiştir. 12 yıldır Kocaeli’nin her yerine hizmet verilmektedir. Sizlerin emaneti ile bizleri göreve getirdiniz” dedi.    

 

Hizmetin en iyisi yapılacaktır

12 yıl öncesinde göre daha iyi duruma geldik diyen Başkan Karaosmanoğlu “Hizmetimize devam ediyoruz. Yerel seçimlere kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Tek başına iktidar olduğumuz için en güzel hizmetler yapılamaktadır. Önümüzdeki lokomotif güçlüdür. Genel ile yerel iktidar birleşmesi sonrasında hizmetin en iyisi yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

 Ülkemizin kalkınması birilerini kıskandırmaktadır diyen Başkan Karaosmanoğlu “Onlar haçlı zihniyetini hortlatma derdindeler. Her dönem haçlı zihniyeti olmuştur. En son Çanakkale’de Avrupa’nın vahşileri bir araya geldiler. Hey George versene borç diyen Türkiye’den borç veren ülke durumuna gelmemizi kıskanmaktadırlar. Halkımız her şeyin güzeline layıktır” şeklinde konuştu.  

 Geniş katılım

Saat 17.30 sularında Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte alana geldi. Başbakan Davutoğlu’nun selamlaması sonrasında Ayhan Seferüstün, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, Ayşe Müge Olşen, Halit Çokan, Erkan Aksoy, Şener İnce, eski Bakan Nihat Ergün, eski Milletvekili Eyüp Ayar, Cemalettin Kaflı, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da mitinge katılanları selamladı.

 Yanında olmuştur

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık “bu alanları gördüğüm zaman 3 Kasım 2002 seçimleri aklıma geldi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gelmiştik. Ülkemizin geleceğinin startını Gebze’de vermiştik. Şimdi yeni Türkiye’nin mimarı Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkmıştır. Her zaman bizlere destek vermiştir. Kocaeli her zor süreçte millet iradesine sahip çıkanların yanında olmuştur” dedi.

 Birileri çatlasa da patlasa da yerli otomobili yapacağız

Darbe planlarına karşı AKP’ye sahip çıktınız diyen Bakan Işık “Gezi olaylarında AKP’ye sahip çıktınız. Paralel ihanet şebekesine karşı AKP’ye sahip çıktınız. Sizlerin sahip çıktığı AKP, ülkemize önemli hizmetler yapmıştır. Bunu en iyi bilen Kocaeli’dir. Yeni hamlede yüksek teknolojinin kalbi Kocaeli olacaktır. Gebze teknolojinin merkezi olacaktır. Yerli otomobili Kocaeli’de geliştiriyoruz. Birileri çatlasa da patlasa da yerli otomobili yapacağız. Gebze’ye metroyu da getireceğiz” açıklamasında bulundu.     

 Kocaeli kardeşlik, birlik, dayanışma şehridir

Başbakan Ahmet Davutoğlu kürsüye çıkmasıyla miting alanı hareketlendi. Maşallah Kocaeli her zamanki gibi farklı diyerek konuşmasına başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu “Kocaeli her zaman aynı yerindedir” derken, bütün ilçeleri sayarak selamladı. Davutoğlu “Kocaeli kardeşlik, birlik, dayanışma şehridir” dedi.

 Hedefimizi asla kaybetmeyeceğiz

Yeni yürüyüşe Gebze’den başlıyoruz diyen Davutoğlu “Gebze bizlere Fatih Sultan Mehmet Han’ın emanetidir. 1 Kasım seçimlerinin sonucu alandan görülmektedir. Gençlerimizin heyecanı herkes tarafından görülmektedir. Ömür boyu sürecek bir davanın neferleriz. Kocaeli’nin geleceği için alanlardayız. Hiçbir terör faaliyet bizi milletimizden alıkoyamaz. Son nefese kadar sizinle çalışacağız. Asla teröre boyun eğmeyeceğiz. Hedefimizi asla kaybetmeyeceğiz

 

Son Güncelleme: 18.10.2015 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38