banner28
banner23
banner36

Barlar sokağı esnafı eylem yaptı

Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmelerden olumlu bir sonuç alamayan Barlar Sokağı esnafı akşam saatinde eylem yaptı

Barlar sokağı esnafı eylem yaptı

Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmelerden olumlu bir sonuç alamayan Barlar Sokağı esnafı akşam saatinde eylem yaptı

25 Ekim 2015 Pazar 13:03
 Barlar sokağı esnafı eylem yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tramvay projesi sebebiyle yıkılacak olan barların sahipleri dün akşam saat 20.30’da eylem yaptı. Düdük çalarak ve sloganlar atarak tepkilerini ortaya koyan esnaf mağduriyetlerinin giderilmesini yineledi. Gerçekleşen eylemde basın açıklaması yapan Kocaeli Eğlence Yatırımcıları Derneği Yusuf Ziya Tom yaptığı açıklamada, “Bugünden itibaren bir dizi eylem ile sesimizi biraz daha yükselterek haklı talebimizi iletmeye devam edecek ve ekmek kavgamızın sonuna kadar peşinde olacağız” dedi.

BİZİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR

Tom, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmelerde her zaman iyi niyetlerini koruduklarını ve her zaman yapıcı bir tutum sergilemeye çalıştıklarını dile getirerek, “Gelinen bu noktada belediyemizin boş, içi doldurulamayan vaat ve sözlerine artık yeter diyoruz. Ve şehri yönetenlerin bu alanda faaliyet gösteren esnafın sorunlarına karşı bu duyarsızlıklarını anlamakta zorlandığımızı belirtmek istiyoruz. Tramvay projesinin başlaması ve bitmesi arasında geçen sürenin bu alanda çalışan esnaf için ne kadar sıkıntılı bir süreç olacağını görmezden geliyorlar” dedi.

SESSİZ KALAMAYACAĞIZ

Tom, konuşmasında, “Belirtmek isteriz ki belediyemizin sorunlarımız karşısındaki sağırlığına ve vurdumduymazlığına sessiz kalmayacağız. Bugünden itibaren bir dizi eylem ile sesimizi biraz daha yükselterek haklı talebimizi iletmeye devam edecek ve ekmek kavgamızın sonuna kadar peşinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.10.2015 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38