Başkan Doğan, gençlerin yanında

Genç odaklı hizmetlere büyük önem veren ve gençleri her konuda destekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Özel Öğrenci Yurtları Derneği ile biraraya geldi.

Başkan Doğan, gençlerin yanında

Genç odaklı hizmetlere büyük önem veren ve gençleri her konuda destekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Özel Öğrenci Yurtları Derneği ile biraraya geldi.

26 Şubat 2014 Çarşamba 10:15
Başkan Doğan, gençlerin yanında
 Üniversite şehri olan İzmit’te gençlerin barınma sorunlarıyla ilgili bilgi alan Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin yeni dönem projeleri arasında bu konunun önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

 

“GENÇLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM”

 

Üniversiteli gençleri çok iyi anladığını ifade eden Başkan Doğan “ hazırlık sınıfıyla birlikte yedi yıl üniversite eğitimi almış biri ve üniversitede öğrenim görmekte olan bir çocuğa sahip baba olarak gençlerimizin duygularını çok iyi anlıyorum. İsteklerinin neler olduğunu ve ne tür zorluklar yaşadıklarını biliyorum. Bu nedenle bu şehrin yöneticilerinden biri olarak onların hayatlarını kolaylaştıracak hizmetleri yapmayı boynumun borcu biliyorum” dedi.

 

“GENÇ DOSTU BELEDİYE”

 

İzmit Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerde gençleri düşünen bir yaklaşım içinde olduğuna vurgu yapan Başkan Doğan “genç dostu belediye” olduklarına dikkat çekti. Belediye olarak genç odaklı pek çok hizmet yaptıklarını dile getiren Doğan “İzmit Belediyesi, Türkiye’de Eurodesk Yerel Temas Noktası olması uygun görülmüş 2 belediyeden biridir. Bu bilinçle hareket ediyor ve gençlerimizin Avrupa faaliyetlerine katılımını destekliyoruz. Genç-iz adını verdiğimiz gençlik birimimiz ile gençlerin gelişimine yönelik yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde seminerler, konferanslar, eğitimler, kongreler, etkinlikler, bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Bu merkezlerimizin bulunduğu Cumhuriyet Parkı aynı zamanda gençlerin buluşma merkezlerinden biri oldu. Sarısu Gençlik Kampı, Cephanelik Spor Kompleksi, Gölkaypark ve mahallelerde açtığımız spor sahaları yine genç odaklı yaklaşımımızın sonucudur” dedi.

 

“BARINMA SORUNUNA ÇÖZÜM”

 

İzmit Belediyesi’nin yeni dönem projeleri arasında İzmit’teki öğrencilerin barınma sorununun çözümüne yönelik önemli projeler olduğu bilgisini veren Doğan “Gençlerin bilgili ve bilinçli olarak hayata hazırlanması için İzmit Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bu yeni dönemde de böyle olacak. Gençlerimiz için ne yapsak azdır. Gençlerimize büyük yatırım yapıyoruz, gençlerimize yatırım yaparken geleceğimize, ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımızın bilincindeyiz. Barınma sorununun farkındayız. Bu nedenle hükümetimizin gençlere yurt kredisi uygulamasına bizde yerelde destek vererek özel yurtları öğrencilerimiz için daha uygun hale getirilmesini sağlayacağız. Vakıf ve dernek yurtlarının açılmasına verdiğimiz destek her zaman devam edecek. Öğrenciler için yaşam konutlarının yapılması için çalışacağız” dedi.

 

“ÜNİVERSİTEYE ÇORBA ÇEŞMESİ AÇILACAK”

 

Gençlere her konuda destek vermeye hazır olduğunu dile getiren Başkan Doğan “gençlerimiz her türlü sorunu için bizlere ulaşabilir. Konu ne olursa olsun desteğe hazırız. Çok yakında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde çorba çeşmesini hizmete açacağız” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2014 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38