Bayram tatili kötü başladı:1 ölü 2 yaralı

Kartepe’de meydana gelen feci trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Bayram tatili kötü başladı:1 ölü 2 yaralı

Kartepe’de meydana gelen feci trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

20 Eylül 2015 Pazar 10:44
 Bayram tatili kötü başladı:1 ölü 2 yaralı
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; D-100 Karayolu üzeri Kartepe Prelli Fabrikası karşısında akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpan araç  daha sonra takla attı. Kazada 1 kişi yaşamımı yitirirken 2 kişi yaralandı.
ARAÇTA SIKIŞTILAR 
İddialara göre  kaza şu şekilde gelişti.D-100 karayolu İstanbul istikametine gitmekte olan Ramazan Özdemir idaresindeki 41 PH 466 plakalı otomobil, Alikahya sapağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Süratli olan otomobil takla atıp bir müddet sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazda araç içinde sıkışan Recep Aytekin (45), Yaşar Akın ve Ramazan Özdemir, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu dışarı çıkartılarak ambulansa alındı.
1 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALANDI
Kaza sonrası araç hurda yığınına dönerken,  sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Recep Aytekin’in yaşamını yitirdiği belirlenirken yaralılar ise ambulanslarla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun her iki istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken aracın kaldırılmasıyla trafik kontrollü olarak verildi. Kazada yaşamını yitiren Aytekin’in cenazesi tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 21.09.2015 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38