banner28
banner23
banner36

Belsa'nın 2. katından atladı

Kent merkezinde bulunan Belsa Plaza’nın kafeler bölümü 2. kata çıkan bir kadın kendini boşluğa atarak intihara teşebbüste bulundu.

Belsa'nın 2. katından atladı

Kent merkezinde bulunan Belsa Plaza’nın kafeler bölümü 2. kata çıkan bir kadın kendini boşluğa atarak intihara teşebbüste bulundu.

11 Ocak 2016 Pazartesi 11:24
Belsa'nın 2. katından atladı

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında İzmit'te bulunan Belsa Plaza'da meydana geldi. Plazanın kafeler bölümünün ikinci katından Muazzez Kutlu (28) isimli bir kadın aşağı atlayarak intihara teşebbüste bulundu. Çevredeki vatandaşların tutmaya çalıştığı kadının intihara kalkışmasının nedeni ise hastaneye gidince ortaya çıktı.

İkinci kattan kendini boşluğa bırakan kadın beton zemine düştü. Şans eseri kafa üstü düşmeyen

Kutlu için çevredekiler hemen yardıma koştu. Düşme sırasında vücudundan kırıklar oluşan kadın acılar içinde kıvranırken hemen 112 ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Belsa Plaza'nın ikinci katında 28 yaşındaki Muazzez Kutlu'nun telefonla konuşurken demirliklere yaslandığı, o sırada dengesini kaybedip yere düştüğü ileri sürülmüştü. Daha sonra edinilen bilgi ve iddialara göre; Kutlu'nun eşi tarafından aldatıldığı ve kafelerde eşini görmesi sonrasında intihar etmek istediği bu yüzden ikinci kattan atladığı öne sürüldü. 

Son Güncelleme: 12.01.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
Belsa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38