Bit Pazarı esnafı mağdur

İzmit’te yapılacak olan tramvay yolu Bit Pazarı’ndaki Pazar esnafını da vurdu

Bit Pazarı esnafı mağdur

İzmit’te yapılacak olan tramvay yolu Bit Pazarı’ndaki Pazar esnafını da vurdu

29 Eylül 2015 Salı 13:08
 Bit Pazarı esnafı mağdur

Bit Pazarı’nda bulunan esnaflar tramvay çalışması nedeniyle tezgahlarını iki haftadır kuramıyor. Pazar esnafı ise belediyenin kendilerine yer göstermemesinden yakınıyor. Esnafların ne yapacağı ise meçhul.

 TEPKİ GÖSTERDİLER

Pazar esnafları, dün akşam saatlerinde başlayan bu durumun sabahın erken saatlerinde de yaşandığı ve pazara alınmadıklarını belirtti. Pazar alanına alınmayan esnaflar dışarıda bekleyişe geçti. Esnaflar tramvay projesi ile ilgili zaman aşımı olduğunu belirtti. Bir projede ne yapılması gerekiyorsa o bellidir diyen esnaflar bu olay için birçok polisin Pazar alanına gelmesine de isyan ederek, “Biz teröristiz herhalde” dedi.

 AKP ÖNÜNDE EYLEM

Bu duruma tepki gösteren Bit Pazarı esnafı, daha sonra AKP İl Başkanlığı binası önüne gitti. Esnaflar burada tepki göstererek sorunlarının çözülmesini istedi. Polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.

Son Güncelleme: 30.09.2015 11:32
Anahtar Kelimeler:
Bit Pazarı Esnafı Mağdur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38