Doğan, Bekirdere daha da gelişecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle gezilerine devam ediyor

Doğan, Bekirdere daha da gelişecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle gezilerine devam ediyor

21 Mayıs 2014 Çarşamba 12:26
Doğan, Bekirdere daha da gelişecek
 Doğan son olarak Bekirdere Mahallesi’ni baştan aşağı dolaştı. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut ile birlikte Bekirdere’de ayak basmadık yer bırakmayan Başkan Doğan, “  geçen 5 yıl içinde Bekirdere bölgesine önemli işler yaptık. Bu dönemde de hizmetlerimiz artarak devam edecek.

 CEPHANELİĞE ANTREMAN SAHASI

 Cephanelik bölgesindeki mesire alanına ilgi yoğun bir ilgi var. Bu alanı daha da verimli hale getirmek, sosyal donatılarla geliştirmek istiyoruz. Cepnahelik’te  ayrıca antreman sahası da planlıyoruz.  Bekirdere de bilgi evi açacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca gençlik merkezi projemizi de hayata geçirmek istiyoruz.  Başaran Caddesi ile ilgili olarak da UKOME ile ilgili görüşmeler yapacağız. Yeni dönemde Bekirdere bölgesi çok daha hızlı gelişmeler görülecek. Gerek okullara gerekse camilere destek olmayı sürdüreceğiz” dedi. Doğan, mahalle gezisi sırasında vatandaşlarla da  sohbet edip  görüş alış verişinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı,  mahalle gezisi sırasında çocuklara hediyeler de verdi.

Son Güncelleme: 21.05.2014 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38