DOĞAN, HİZMETİ İBADET OLARAK GÖRÜYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti

DOĞAN, HİZMETİ İBADET OLARAK GÖRÜYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti

19 Eylül 2014 Cuma 10:09
DOĞAN, HİZMETİ İBADET OLARAK GÖRÜYORUZ

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki başkan da çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundular.

 İNSANA HİZMET ET Kİ DEVLET YAŞASIN

 Başkan Doğan bu tür ziyaretleri sık sık  yaptıklarını belirterek”  sanayisiyle, tarımıyla, tarihi değerleriyle, deniziyle çok değişik özellikleri bulunan Körfez bizim gözbebeğimiz bir ilçemiz. 10 yıldır gerçekten güzel hizmetler yapılıyor. Yeni dönemde de İsmail kardeşimiz bu güzel hizmetlere yenilerini ekleyecektir. Kendisinin güzel projeleri var.  Daha şu anda ısınma ve hazırlık döneminde olduğunu biliyorum. İnanıyorum ki 1-2 yıl sonra hizmetler kendisini gösterecektir.  Zaten belediyeciliğe yabancı biri değil. Fikirlerimizle birbirimize her zaman destek olacağız. Biz bir takımız. Büyükşehrimiz, İzmit ve diğer belediyelerin hepsi bir anlayışla çalışıyor. Bu anlayış insana hizmeti öne alan anlayıştır.  Sayın başbakanımızın da sık sık söylediği gibi insana hizmet et ki devlet yaşasın anlayışı  içindeyiz. Bunu bir ibadet olarak görüyoruz.  Öyle olunca da hem Hak’kın hem de halkın teveccühünü alma imkanı oluyor. Hep birlikte halkımıza güzel hizmetler yapacağız” dedi. 

ÖĞRENECEKLERİMİZ VAR 

Körfez Belediye Başkanı Baran da “ Nevzat ağabeyimizin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Kendisi geçen 5 yıl içinde güzel hizmetler yaptı. Bu dönemde de güzel hizmetlere devam edeceğine inanıyorum. Ak Parti Belediyeciliğinin gerçek manada nasıl yapılmasını sadece ilimize değil bütün Türkiye’ye gösteren bir ağabeyimiz. Birikimi ve  tecrübesi olan birisi. Kendisinden öğrenecek çok şeylerimiz var” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 19.09.2014 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38